שמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון
    ליאת
    15/09/2008

שלום, ברצוני לשאול מספר שאלות- אתמול רופא הנשים שלי אישר את המלצת האורטופד לשמירת הריון של חודש בעקבות כאבי גב קשים ביותר. (אני בשבוע 12) 1.מה הסיכוי שיאשרו לי את השמירה בביטוח לאומי? האם הם נוקשים? 2.מתי עליי לפנות לביטוח לאומי ועם אילו מסמכים? 3.מה עליי להביא מהרופא נשים (אילו מסמכים?). 4.האם כאבי גב חזקים אלו מסכנים אותי או את העובר? (לפי ביטוח לאומי). בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון

הוספת תגובה

• אישור לשמירת הריון

דנה
    21/09/2008

היי מיידע כללי אני יודעת כי כאבי גב אינם מהווים סיכון לאם או לעובר ולכן על כאבי גב ביטוח לאומי לא מאשר שמירת הריון אם גם ככה את לא הולכת לעבודה אז תנסי פשוט לוקח להם זמן לתת תשובה מה שאומר כי את יכולה להיות עד שלושה חודשים ללא משכורת והם לא יאשרו את השמירה כמו שעשו לי וחבל (אני לא בשמירה מכאבי גב אלה מסיבות אחרות ) תנסי לברר מול מחלקת אמהות שבאזור מגוריך הם יודעות שם הכי טוב מאיזה סיבות מאשרים ומאילו לא אפילו תיגשי לביטוח לאומי שבאזור מגוריך ותבקשי שישוחחו אם המחלקה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה ולכל מי שיכול לעזור-דחוף..

ליאת
    21/09/2008

לדנה- תודה על התייחסותך.. מאיזה סיבה את בשמירה? ומאילו עוד סיבות כן מאשרים שמירה? כאבי הגב והישבן שלי מאוד חזקים עד כדי כך שאני לא יכולה לשבת כמעט ועבודתי כרוכה בשעות רבות של ישיבה מול המחשב. מה לעשות? אוכל לבקש מהרופא שלי להוסיף עוד סיבות , מה ביטוח לאומי כן יאשרו? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישור לשמירת הריון

דנה
    21/09/2008

תסיתכלי בגוגל יש הרבה מישפטים שבנות שיצאו לשמירת הריון עקב כאבי גב ולא אישרו להן הן תבעו את ביטוח לאומי ויש שם את הנימוקים של ביטוח לאומי מדוע כאבי גב אינם מצב ל שמירת הריון . אני בשמירה עקב לחץ דם גבוהה שאכן מהווה סיכון לאם ולעובר ועושים לי בעיות מבקשים מיסמכים והוכחות. היום הם מאוד נוקשים צריכה להיות סיבה שאומרת שאם לא תיהיי בשכיבה תיגרם לך סכנה ממשית או לעובר והם בביטוח לאומי טוענים לפי תביעות שתבעו אותם קראתי הם טוענים כי מכאבי גב לא נישקפת סכנת חיים לאם או לעובר ולכן אין מקום לאשרה *** אני מבינה את התיסכול שלך אני בדיוק באותו מצב רק אצלי כבר עברו שלושה חודשים ועדין אין לי תשובה ויכול להיות שהתשובה תהיה שלילית ואז אני ממש בבעיה וחבל שתגיעי למצב כמו שלי הכי טוב תיגשי לביטוח לאומי כמו שרשמתי לך במחלקת אמהות הן כבר יודעות בדיוק על מה מאשרים ועל מה לא .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו