מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה דחוף..שמריתשמרית21/09/2008
היי, אני נמצאת כרגע בחופשת לידה ילדתי ב16/6 התקשרתי למעסקיי והודעתי שאני מעוניינת להאריך בחודש נוסף אני עובדת בחברה 3 שנים,כפי שידוע לי מגיע לי שעת הנקה בתשלום ובידיעה זו פניתי למעסיקי וביקשתי את שעת ההנקה המגיעה לי כשאחזור לעבוד ובנוסף חצי שעה נוספת,נשללתי על הסף ובתשובתם נאמר לי כי הם מנסים למגר את תופעת האימהות ולהעסיק אנשים רווקים בעיקר על מנת שיעשו שעות נוספות. מעסיקייי אינם מעוניינים שאחזור לתפקידי אפילו עד 4 כשהייתי רגילה לעבוד עד 5. אבל הם מוחנים לחפש לי תפקיד אחר בחברה,שבו איני מעונינת-לקח לי זמן לקדם את מעמדי בחברה ואיני רוצה שיעבירו אותי. אנא תשובתכם הדחופה מה עלי לעשות עקב כך שאני אפגש עם המנהלת שלי שלי במהלך השבוע. תודה מראש. שמרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בתנאים לאחר לידה
עו``ד ליאת שטיין22/09/2008שימרית שלום,
באם אכן אלו הדברים שנאמרו לך, הרי שמדובר בהפלייה אסורה, ועלייך לפנות לייעוץ משפטי פרטני במהרה, על מנת להגיש תביעה מתאימה (שלצידה סעד כספי נאה).
בכל אופן, לשעת הנקה זכאית אם שעבדה משרה מלאה בלבד.
כמו כן, המעסיק מחויייב להשיב אותך למשרתך הקודמת וחל עליו איסור לפגוע בתנאים למשך 60 ימים ( + 30 ימי הודעה מוקדמת) לכל הפחות.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)