דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    גליב
    22/09/2008

אני עובדת במספרה כבר 3 שנים עכשיו אני בהריון חודש חמישי המקום כרגע עובר שיפוצים ואני בעבודתי גם מנקה .כרגע יש המון אבק במקום וכשראיתי את המספרה אמרתי לבוס שלי אני מחר לא באה לעבוד כשיש את כל הבלאגן של השיפוצים(אני עובדת לפי יומית כך שעם אני לא באה הוא במילא לא משלם לי)והוא אמר לי " עם את לא באה אז על תבואי בכלל" נימאס לי מהיחס הזה וגםאני לא יכולה לסבול את האבק ובלאגן הזה . היום הוא יתקשר אלי ואמר לי למה לא באת? אמרתי לו כי פיטרת אותי ואז הוא אמר לי לא פיטרתי אותך בקיצור אני כבר לא מעוניינת לעבוד איתו מה עושים? העם אני זכאית לקבל כסף בכלל ממי מקבלים כסף עם מפוטרים מהעבודה?העם זה שהוא אמר לי לכי זה אומר שהוא פיטר אותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• עבודה בהריון

עו``ד ליאת שטיין
    24/09/2008

שלי שלום,
    עקרונית חל על המעסיק איסור לפטר אותך ללא היתר כדין, עקב הריונך.
    בכל אופן, פיטורים חייבים להיות חד משמעיים על מנת שיחשבו ככאלה, ונראה כי האמירה שלו, כפי שציינת, אינה מהווה פיטורים.
    לפיצויים תהיי זכאית רק באם תפוטרי, או תתפטרי בנסיבות מיוחדות
    כמובן שאם תתפטרי את עשויה להפסיד גם את זכאותך לדמי לידה, וחבל.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו