מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכויות לאחר שמירת הריוןגלית22/09/2008
שלום אני עובדת במקום עבודה 9 שנים. בחודש חמישי נכנסתי לשמירת הריון עד הלידה שהיתה בחודש תשיעי. היום ביתי בת ארבעה וחצי חודשים וחזרתי למקום העבודה. החברה גדלה ולחברה נפתחה מעין חברה נוספת ולכן כל העובדים פוטרו, כמובן לאחר גמר חשבון ונעשו להם חוזים חדשים. סיכמו איתי שלפי החוק יפטרו אותי רק ב 30.12 ואני אקבל פיצויים על כל התקופה (9 שנים) ושגם שמירת ההריון נכללת בפיצויים כוותק, אבל , לגבי הבראה נאמר לי ע"י חשבת השכר שאקבל הבראה רק על שבועיים מתוך 4 חודשי השמירת הריון . האם זה נכון? האם זה אומר שאקבל הבראה רק על 10 חודשים ושבועיים? מה לגבי ימי חופש? האם בזמן שמירת הריון אני ממשיכה לקבל יום חופש אחד לחודש גם בתקופת שמירת ההריון וגם בתקופת חופשת הלידה? האם יש משהו נוסף שאני צריכה לדעת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות סוצאליות בשמירת הריון
עו``ד ליאת שטיין24/09/2008לירון שלום,
החוק מעט עמום בסוגייה זו, אולם על פי פסיקת בית הדין (פס"ד מאת כבוד השופט איטח) הרי שבתקופת שמירת ההריון ממשיכה הצבירה של דמי ההבראה, בדיוק כמו הותק לפיצויים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש משהו שאני יכולה
גלית24/09/2008להציג לחשבת שלנו בכדי שהיא אכן תיתן לי את דמי ההבראה למרות השמירה? והאם עבור כל חודש בשמירת הריון אני צוברת יום חופש? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עו``ד ליאת שטיין28/09/2008זהו המצב החוקי.
שתפנה לעו"ד של החברה על מנת לברר זאת.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)