שעת הנקה - ועבודה בשעות הלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעת הנקה - ועבודה בשעות הלילה
    שחר
    08/10/2008

שלום - אשמח לקבל תשובה לשתי שאלות המטרידות אותי: אני עובדת בבנק גדול מזה כשנה - אני אמורה לחזור לעבודה במהלך הימים הקרובים ורציתי לדעת האם שעת הנקה הנה עד אשר התינוק בן שנה ו/או כל חברה יכולה לקבוע את תאריך סיום שעת ההנקה (נאמר לי כי בבנק ניתן לקבל שעת הנקה עד 7 חודשים מיום הלידה) שאלתי השניה - האם אני מחוייבת לעבוד משמרת ערב (משעה 16:00-23:00) או מאחר ואני אחרי לידה אני לא מחוייבת במשמרות ערב? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שעת הנקה

עו``ד ליאת שטיין
    12/10/2008

שחר שלום,
    לשעת הנקה תהיי זכאית עד לתשעה חודשים מיום הלידה על פי חוק. ברוב הבנקים קיים הסכם קיבוצי המאריך זכות זו לשנה מיום הלידה (כמובן שהסכם לא יכול לגרוע מחופשת הלידה המוקנית על פי חוק).

לעניין העבודה במשמרות - לא חלה כל הגבלה על עבודה במשמרות לאחר לידה.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוק שעת הנקה

נטלי
    18/02/2009

היכן אני מוצאת את החוק שבו יש לי אפשרות של שעת הנקה תודה נטלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעת הנקה

עו``ד ליאת שטיין
    18/02/2009

נטלי שלום,
    החוק הרלוונטי הינו חוק עבודת נשים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו