פיטורין בהריון ללא היתר התמ"ת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורין בהריון ללא היתר התמ"ת
    שני
    25/10/2008

שלום רב, פוטרתי לאחר שנתיים וחצי ללא היתר התמ"ת. במשך כל תקופת עבודתי הייתי עובדת מצטיינת וזכיתי להערכה רבה. סיבת הפיטורין הוגדרה כהתייעלות ארגונית. במקומי הועסקה עובדת זולה יותר. בזמן ההודעה המוקדמת על פיטוריי, הודעתי למעסיקי שאני בחודש השלישי להריוני ואף הצעתי להוזיל את שכרי או לקצץ את משרתי. למרות זאת, מעסיקי פיטר אותי, וכאמור אף לא השיג היתר. כרגע אני מובטלת. חרף כישוריי, לאחר שאני מתקבלת בהצלחה למקומות עבודה, אני נדחית בנימוס כאשר מספרת על הריוני. בעוד זמן קצר כבר לא אוכל להסתיר את הריוני. משמעות הפיטורין היא הרסנית עבורי. גם אני וגם בעלי מובטלים, עם תינוק בדרך ואני נטולת יכולת למצוא עבודה בשוק התעסוקה. מה עליי לעשות? מהם סיכויי לזכות בפיצוי הולם מצד המעסיק? אשמח לתשובתכם המהירה. אני ממש אבודה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיטורים שלא כדין

עו"ד אסף אוסלקה
    26/10/2008

מהעובדות כפי שתיארת פוטרת על ידי מעבידך שלא כדין, היה עליו לבקש היתר לפיטורים.

במקרה כזה קיימת אופציה של צו להשבה לעבודה אל מול תביעה כספית לפיצויים בגין הפיטורים. התביעה היא לשכר עד הילדה כולל הודעה מוקדמת לאחר תום תקופת הלידה וזנקים נוספים שקרו לך.

ממלית לך בחום להגיש תביעה בהקדם.

בכבוד רב ,

אסף אוסלקה , עו"ד

073-7961496

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו