זכויות של נשים בחופשת לידה ואחריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות של נשים בחופשת לידה ואחריה
    טיפטיפ
    06/11/2008

שלום רב, אני עובדת פחות משנה במקום עבודתי תאריך התחלה 30.12.07 אני אמורה ללדת לקראת סוף חודש נובמבר רציתי לשאול מספר דברים 1.האם מגיע לי לקבל דמי חופשת לידה מלאים? 2.במידה ומפטרים אותי עקב צימצומים/סגירת מקום העבודה הן בחופשת הלידה או אחריה האם מגיע לי לקבל את כל הזכויות של יולדת?הודעה מראש/תשלום על 60 ימים (מהן הזכויות המדויוקת) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זכויות נשים בהריון

עו``ד ליאת שטיין
    09/11/2008

שלום לך,
    התשובות לשאלותייך יכולות להינתן אך ורק לאחר בחינת נתונייך הספציפיים (גם טרם מקום עבודתך זה), ומשכך לא ניתן לתת תשובה חד משמעית.
    לעניין תקופת ההודעה המוקדמת ותקופה בה חל איסור פיטורים - אכן, חל איסור לפטרך 60 ימים, אליהם מתווספים לרוב 30 ימי הודעה מוקדמת, אולם מאחר ולא מלאה לך שנה, הרי שתהיי זכאית לימי הודעה מוקדמת על פי החוק (בהתאם לאופי משרתך), או על פי הסכם עבודה ביניכם.
    תוכלי לקרוא עוד על זכויות הנשים בהריון באתרי, תחת לשונית "מאמרים" במאמר על זכויות העובדת בהריון.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו