מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חישוב פיצויים לאחר לידה-דחוף דחוףןןקנין לימור12/11/2008
הועסקתי במכון פרטי למעלה מ-8 שנים שבכל תקופת השנים הללו השתכרתי משכר שלא עולה על 3000 ש"ח בחודש ולפי תעריף לשעה שבתחילת הדרך היה מחושב לפי שכר מנימום שאלותי הן: 1. האם חישוב הפיצויים כולל את שלושה וחצי החודשים בהם הייתי בחופשת לידה? 2. האם בחישוב הפיצויים שלי מחשבים לי לפי עובד בשכר יומי- שעתי או לפי עובד שחל שינוי מהותי בצורת העסקתו מיכוון שבתחילת דרכי השתכרתי משכר שלא עולה על 1200 ש"ח בחודש מיכוון שבמקביל הייתי סטודנטית ובתום תקופת הלימודים השתכרתי משכר שלא עלה על 3000 ש"ח האם זה נחשב לשינוי מהותי בשכר (למרות שכל תקופת העסקתי חושב לי לפי תעריף לשעה) אודה לך מאוד אם תענה בהקדם בתודה מראש ווקנין לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב פיצויים
עו"ד אסף אוסלקה12/11/2008החישוב הנכון בהנחה שלא חל כל שינוי מהותי בהיקף המשרה עם השנים הוא: ממוצע ימי/ שעות עבודה של 12 חודשי עבודה שקדמו לפיטורים מוכפל בתעריף אחרון ליום/שעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)