חישוב פיצויים לאחר לידה-דחוף דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חישוב פיצויים לאחר לידה-דחוף דחוף
    ןןקנין לימור
    12/11/2008

הועסקתי במכון פרטי למעלה מ-8 שנים שבכל תקופת השנים הללו השתכרתי משכר שלא עולה על 3000 ש"ח בחודש ולפי תעריף לשעה שבתחילת הדרך היה מחושב לפי שכר מנימום שאלותי הן: 1. האם חישוב הפיצויים כולל את שלושה וחצי החודשים בהם הייתי בחופשת לידה? 2. האם בחישוב הפיצויים שלי מחשבים לי לפי עובד בשכר יומי- שעתי או לפי עובד שחל שינוי מהותי בצורת העסקתו מיכוון שבתחילת דרכי השתכרתי משכר שלא עולה על 1200 ש"ח בחודש מיכוון שבמקביל הייתי סטודנטית ובתום תקופת הלימודים השתכרתי משכר שלא עלה על 3000 ש"ח האם זה נחשב לשינוי מהותי בשכר (למרות שכל תקופת העסקתי חושב לי לפי תעריף לשעה) אודה לך מאוד אם תענה בהקדם בתודה מראש ווקנין לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חישוב פיצויים

עו"ד אסף אוסלקה
    12/11/2008

החישוב הנכון בהנחה שלא חל כל שינוי מהותי בהיקף המשרה עם השנים הוא: ממוצע ימי/ שעות עבודה של 12 חודשי עבודה שקדמו לפיטורים מוכפל בתעריף אחרון ליום/שעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו