האם מותר למעסיק לחייב טווח שעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מותר למעסיק לחייב טווח שעות
    דנה
    12/11/2008

שלום, אני עובדת בחברת הייטק מספר שנים כמנהלת פרוייקטים. בשמונת החודשים האחרונים אני עובדת משרה מלאה מ7:00-16:00. טווח השעות הנ"ל הנו הכרחי עבורי ולא אוכל לחרוג (אילוצי ילדים, צהרוניות וכדומה). אופי החברה פרוייקטלי/ OUTSOURCING כלומר, אני עובדת אצל לקוח מחוץ לחברה והוא משלם לחברה בגין עבודתי. האם החברה יכולה לפטר אותי במידה והיא אל מוצאת לי פרוייקט שמוכן לטווח השעות הנ"ל ולכן אני בעצם לא עובדת? הרכב שלי הוא רכב חברה (לא ליסינג כך שבאופן תאורטי לא יורד לי מהמשכורת) האם החברה רשאית לקחת לי אותו במידה ואני לא עובדת (מהסיבה המפורטת לעיל) ? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיטורים

עו"ד אסף אוסלקה
    12/11/2008

אין בחוק איסור פיטורים גורף. למעביד יש זכות לפטר אך הוא צריך לעשות את זה בתום לב ועל פי דרישות החוק. לדוגמא פיטורים עקב אפליה אסורים , ז"א שאם מפטרים אותך עקב הורותך ומעדיפים אחרים על פניך שאינם הורים זו אפליה אסורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו