פיטורים אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורים אחרי לידה
    אחת
    12/11/2008

חודש לפני שנכנסתי להריון התחלתי לעבוד בחברה גדולה דרך כח אדם לפי החוק החדש עובד כח אדם חייב להקלט לאחר 9 חודשים ככה שבסיומה של החופשת לידה הבנתי שע"פ חוק הם חייבים לקלוט אותי גם בניגוד לרצונם?מה שקורה הנהלת החברה קראה לי לראיון ואחר כך אמרו שיחזרו אלי בנתיים עבר שבוע ועדיין לא קיבלתי תשובה והחל"ד שלי נגמר לפני כמה ימים ככה שאני די באוויר שאלתי האם מותר להם למרוח אותי אחרי החלד ללא תשלום? תודה מראש חני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורים אחרי לידה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה...

אחת
    13/11/2008

אשמח לקבל תשובה זה מאוד דחוף לי בנתיים אני שבועיים לאחר החופשת לידה ורוצה לחזור לעבוד..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה העניין חשוב לי מאוד

אחת
    16/11/2008

שבועיים וחצי לאחר החל"ד ועוד לא קיבלתי תשובה מדוייקת מהעבודה אם אני חוזרת.!? נאמר לחברה שאני רוצה לחזור עם תום החל"ד האם זה מותר מבחינה חוקית? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטורים אסורים

עו"ד אסף אוסלקה
    17/11/2008

גם בתקופה של 60 יום לאחר שובך מחופשת הלידה את זכאית להגנה של חוק עבודת נשים ואסור לפטרראותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו