מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורים אחרי לידהאחת12/11/2008
חודש לפני שנכנסתי להריון התחלתי לעבוד בחברה גדולה דרך כח אדם לפי החוק החדש עובד כח אדם חייב להקלט לאחר 9 חודשים ככה שבסיומה של החופשת לידה הבנתי שע"פ חוק הם חייבים לקלוט אותי גם בניגוד לרצונם?מה שקורה הנהלת החברה קראה לי לראיון ואחר כך אמרו שיחזרו אלי בנתיים עבר שבוע ועדיין לא קיבלתי תשובה והחל"ד שלי נגמר לפני כמה ימים ככה שאני די באוויר שאלתי האם מותר להם למרוח אותי אחרי החלד ללא תשלום? תודה מראש חני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה...
אחת13/11/2008אשמח לקבל תשובה זה מאוד דחוף לי בנתיים אני שבועיים לאחר החופשת לידה ורוצה לחזור לעבוד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה העניין חשוב לי מאוד
אחת16/11/2008שבועיים וחצי לאחר החל"ד ועוד לא קיבלתי תשובה מדוייקת מהעבודה אם אני חוזרת.!? נאמר לחברה שאני רוצה לחזור עם תום החל"ד האם זה מותר מבחינה חוקית? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטורים אסורים
עו"ד אסף אוסלקה17/11/2008גם בתקופה של 60 יום לאחר שובך מחופשת הלידה את זכאית להגנה של חוק עבודת נשים ואסור לפטרראותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)