מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחיית תביעה - התפטרות מוצדקתרוית12/11/2008
שלום- מה ניתן לעשות אם תביעתי לדמי אבטלה מיידי נדחתה בגלל שהתפטרתי מרצון למרות שההתפטרות מוצדקת ומרחק העבודה ממקום מגורי עולה על 40 ק"מ וילדיי מתחת לגיל 7? הגשתי תביעה והודיעו לי שזכאותי נשללת ל90 יום - ואין כל התייחסות לנושא המרחק שצירפתי לתביעה. אשמח לשמוע מה ניתן לעשות - תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה...
רוית13/11/2008הודעה שנייה שלי בפורום - ההודעה הקודמת לא קיבלה התייחסות משום מה תודה על העזרה רוית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עו``ד ליאת שטיין15/11/2008רוית שלום,
כפי שנכתב רבות בתשובותיי בפורום זה ובאתר האינטרנט שלי, הרי שאין קריטריונים ברורים למוסד לביטוח לאומי מתי להכיר בתפטרות המיידית כפיטורים ומתי לא.
בכל אופן, ילדים קטנים, ומעבר של 40 ק"מ לכשעצמו (ללא כל תנאי נוסף) אינו מהווה בהכרח נסיבה לאישור ההתפטרות כפיטורים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה נוספת
רוית16/11/2008לא כ"כ ברור לי - כי באתר של המוסד התקנה מופיעה כן כסיבה מוצדקת- להתפטרות עברתי למקום מגורים חדש העולה על 40 ק"מ שאלתי אם יש טעם לערער ואם כן מה צריך להציג להם "התפטרות מעבודה, בשל שינוי מקום מגורים או העתקת מקום עבודה, תיחשב להתפטרות מוצדקת, בתנאי שהמרחק בין מקום המגורים החדש למקום העבודה עולה על 60 ק"מ או 40 ק"מ (לאם לילד שלא מלאו לו 7 שנים)."
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפטרות אחרי חופשת לידה
סמדר פורתי18/11/2008אם אני מתפטרת לאחר חופשת לידה עקב הרעת תנאי עבודה, האם אנ י זכאית לקבל את ה- 60 ימים שלאחר חופשת הלידה ? כי התפטרתי עקב הרעה בתנאים? אודה לתשובה דחופה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עו``ד ליאת שטיין19/11/2008סמדר שלום,
השבתי לך בפירוט לאחר שפנית אלי באופן פרטני.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)