מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצמאית בהריון כמעט ללא הכנסותלהלה13/11/2008
אני עצמאית מחודש אפריל השנה. מובטלת מ-12/07 (5 חודשים). אני אמורה ללדת בע"ה לקראת סוף חודש פברואר(3 חודשים)והכנסוותיי עד כה קטנות ביותר.איך אדע האם וכמה אקבל דמי לידה? מה עלי לעשות?נ.ב, בעלי שכיר במשכורת ממוצעת של 6000 ש"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב דמי לידה
עו``ד ליאת שטיין15/11/2008הלה שלום,
אין רלוונטיות לנתון ההכנסה של בעלך.
את תקבלי דמי לידה על פי הכנסותייך בפועל לפי 3 החודשים שקדמו ללידה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שואלת שוב
להלה16/11/2008במידה ואין לי כמעט הכנסות, איך יחושבו דמי הלידה? החודש קיבלתי 800 ש"ח בלבד על עבודות שעשיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה שוב
עו``ד ליאת שטיין16/11/2008הלה שלום,
לצערי התשובה לא תשתנה גם אם ממש תנסי לשכנע אותי לשנותה... :-)
החישוב נעשה על פי הכנסה בפועל - לצורך ההמחשה - למי שאין הכנסה, למשל, דמי הלידה יהיו 0 ש"ח, עצוב ככל שזה נשמע.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשכנע?ליאת?
להלה19/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עו``ד ליאת שטיין19/11/2008נעמה שלום,
אני רואה כי את שואלת שאלות רבות בפורום תחת שמות שונים, כאשר ברור כי המקרה שלך מצריך ייעוץ פרטני וספציפי, אותו לא ניתן לתת על גבי הפורום.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמי לידה
לילי26/07/2009שלום ותודה על אתר מקסים אני בשבוע 32 עבדתי 4 חודשים לפני שנכנסתי להריון ועזבתי עקב הפלה שקרתה לי בעבודה אני בהריון בסיכון ואמקבלת נכות ואסור לי להתאמץ בעבודה הקודמת התאמצתי וזה מה שקרה לא סיפרתי למעסיקיי ועזבתי אחרי חודש וחצי נכנסתי להריון ואנינ עובדת עכשיו משרה חלקית זה מה שנותנים לי לעבוד עד סוף ההריון יהיו לי עוד שלושה תלושיים אך נמוכים איך יחושבו לי את הדמי לידה ואם מגיע לי בכלל אומרים שהחשוב שמושלם עליך ביטוח לאומי אני בין כה וכה מקבלת קיצבה ופטורה מתשלום איך זה מסתדר שיייש פעמיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)