התפטרות לאחר לידה לצורך טיפול בילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לאחר לידה לצורך טיפול בילד
    מיכל ס
    17/11/2008

התפטרתי מעבודתי בסיום חופשת הלידה, לאחר 7 שנות עבודה. למעשה הגדלתי את היקף המשרה שלי כיום אך עבודתי כיום מאפשרת לי גמישות בשעות העבודה כך שביכולתי לקחת את ילדי למעון - מה שלא התאפשר לי בעבודתי הקודמת. (עלי למלא מכסת שעות חודשית ולא משנה באילו ימים ובאיזה שעות), כמו"כ אני עובדת כיום חמישה ימים בשבוע, כאשר בעבודתי הקודמת נאלצתי לעבוד פעם בחודש שישה ימים. גם זמן ההגעה לעבודתי כיום הצטמצם בכ-3/4 שעה לכל כיוון (מאחר ועבודתי הקודמת היתה במרכז העיר ונאלצתי להגיע בתחבורה ציבורית ולהתעכב זמן רב בפקקים). כיום אני יכולה להגיע ברכב ללא פקקים וללא בעיות חניה, (על אף שיתכן שהמרחק בק"מ הינו זהה) ולמעשה אני נעדרת מהבית את אותו מספר שעות כמו בעבודתי הקודמת, רק במקום לבזבז זמן בנסיעות אני מרויחה את השעות ההן לעבודה בתשלום. כמו"כ בעבודתי החדשה ביכולתי לנצל את כל 18 ימי המחלה לצורך מחלת ילד (ולא רק 8 ימים כפי שהחוק מתיר). לאור הנ"ל ביקשתי ממעסיקי פיצויים, אך ההוא מסרב לשלם לי. אודה על חוות דעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תביעה לפיצויים

עו"ד אסף אוסלקה
    17/11/2008

מן המידע העולה בשאלתך התפטרת לצורך טיפול בילד שכן המשרה הקודמת הקשתה על ביצוע הטיפול לעומת המשרה החדשה. אשר על כן במידה והמעביד לא ישלם הפיצויים עומדת בפניך האפשרות להגיש תביעה לבית הדין האזורי לעבודה.

אם יש לך שאלות נוספות- 0737961496

בכבוד רב,
    אסף אוסלקה, עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו