מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי שעות העבודה לאחר חופשת לידהנעמה17/11/2008
התקבלתי לעבודה ב30.7.07 דרך חברת כוח אדם לעבודה בבנק. ילדתי ב31.1.08 .\ בחודש ספטמבר האחרון (8 חודשים לאחר הלידה) הבעתי את רצוני לחזור לאותה משרה שהיתה לי (8 שעות בבוקר 5 ימים בשבוע בין 7:30 ל15:30) , ניתקלתי בהתנגדות מצדו של הבנק. נאמר לי כי בגלל החוק החדש (של 9 חודשים לעובדי כוח אדם) , כל מי שעבד בבנק הופך להיות עובד בנק ולכן תנאי ההעסקה משתנים. כעת מבקשים שאעבוד פעם בשבוע משמרת ערב (עד רבע לשתיים עשר בלילה עד שמגיעים הביתה, או לחילופין פעמייים בשבוע עד השעה 18:30 במקום 15:30. שאלתי: האם יכולים לדחוק אותי לפינה לאחר חופשת לידה ולשנות לי את שעות העבודה? תודה מראש נעמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בתנאים לאחר לידה
עו``ד ליאת שטיין19/11/2008נעמה שלום,
על המעסיק חל איסור לשנות ו/או לפגוע בתנאי עבודתה של אישה לאחר חופשת לידה, לפחות מהלך 60 הימים מיום סיום חופשת הלידה (+ 30 ימי הודעה מוקדמת).
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת חידוד
נעמה19/11/2008אז מכיוון שעבורו יותר מ3 חודשים לאחר סיום חופשת הלידה בתשלום , המעביד יכול לשנות את שעות העבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עו``ד ליאת שטיין19/11/2008ככל שלא היית בחל"ת בתקופה זו (זה לא ברור מהשאלה), הרי שחלפה התקופה בה חל איסור לפגוע בתנאייך. יחד עם זאת, באפשרותך להתפטר בדין מפוטר תוך קבלת פיצויי הפיטורים (אם בעילה "לצורך טיפול בילד" ואם בעילה "הרעת תנאים")
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי...
נעמה19/11/2008אין לי זכאות לפיצויי פיטורים כי עבדתח שם רק חצי שנה + 14 שבועות חופשת לידה. הייתי בחופשה ללא תשלום מרגע שהסתיימה חופשת הלידה עד עכשיו . וטרם חלפה שנה מתאריך הלידה. האם עדיין זכויותיי בעניין שעות העבודה לא יכולות להשמר עבורי? סליחה על ההצקה , אבל זה מאד חשוב לי להתנהלות מול הארגון... תודה נעמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוק שיויון זכויות בעבודה
נעמה19/11/2008שאלה נוספת- מעניין לעניין באותו עניין-- אם גורמים לי להתפטר לאחר חל"ד ללא תשלום, בגלל שינוי שעות העבודה (שהן בלתי אפשריות מבחינתי...). האם בכך הם עוברים על חוק שיויון זכויות בעבודה לפי סעיף 2 (ב)? תנאי עבודה החדשים אינם ממהות התפקיד ו/ או המשרה , מפני שעבדתי בתנאים אחרים בתפקיד זה , ובסך הכל מדובר על עבודה במשמרות. לחייב דווקא אמהות במשרת אם לעבוד בשעות אחה"צ ו/או בלילה נראה לי לא בסדר!!! יש כמובן עובדים שאינם אמהות ומעדיפים שעות עבודה כאלה... האם אוכל להתחיל לעבוד כך ולתבוע על פי חוק זה את החזרת התנאים לקדמותם על סמך סעיף זה, אוט שעדיף לתבוע ללא חזרה לעבודה? תודה נגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה בשם נעמה...
נעמה19/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)