שינוי שעות עבודה לאחר קבלה לאירגון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי שעות עבודה לאחר קבלה לאירגון
    נעמה
    19/11/2008

ילדתי בהתקבלתי ב31.1.08 - 6 חודשים לאחר התחלת עבודה בחברת כוח אדם. בחודש ספטמבר האחרון (8 חודשים לאחר הלידה) הבעתי את רצוני לחזור לאותה משרה שהיתה לי (8 שעות בבוקר 5 ימים בשבוע בין 7:30 ל15:30) , ניתקלתי בהתנגדות מצדו של הארגון. נאמר לי כי בגלל החוק החדש (של 9 חודשים לעובדי כוח אדם) , כל מי שעבד הארגון , הופך להיות עובד של הארגון ולכן תנאי ההעסקה ,קרי שעות העבודה, משתנים. כעת מבקשים שאעבוד פעם בשבוע משמרת ערב (עד רבע לשתיים עשר בלילה עד שמגיעים הביתה, או לחילופין פעמייים בשבוע עד השעה 18:30 במקום 15:30. שאלתי: האם יכולים לדחוק אותי לפינה לאחר חופשת לידה ולשנות לי את שעות העבודה? תודה מראש נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

נעמה
    19/11/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עו``ד ליאת שטיין
    19/11/2008

נעמה שלום,
    קיבלת מענה מפורט לתשובתך, אותו תוכלי לראות גם בלינק הזה: http://www.beok.co.il/LongItemForum.aspx?frstrec=268438

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו