מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרעה בתנאי עבודה עקב הריוןדלית26/11/2008
שלום אני עובדת בחברה החל מאוקטובר 07 נכנסתי להריון בחודש יוני וכיום אני בשבוע 30 אני עובדת כמנהלת מכירות וחלק מתנאי העסקה הם רכב ופלאפון וכמובן עמלות על מכירות. כמו כן שעות העבודה אינן שגרתיות (היי טק) ומכיוון שהצוות מולו אני עובדת אינו מוגבל ועובד מצאת החמה עד צאת הנשמה , המעסיק שלי דורש ממני לעמוד בקצב גם שעות וגם מכירות. לאחרונה המכירות ירדו עקב המצב במשק והמעסיק מתחיל להציק לי ומשליך על ההריון. אני חייבת לציין כי אני משקיעה מזמני ואיני מנצלת את המצב ונותנת 100% אך יש דברים שלא תלויים בי ובטח לא קשורים להריון( שהוא תקין ) המצב כיום שהוא החליט שקשה לי ואני לא מכסה את עצמי מבחינת עלויות (כי אני לא עומדת ביעדים ) ורוצה שאעבור לעבוד במשרד בתפקיד אדמנסטרטיבי עד הלידה כמובן שיקח ממני את התנאים שהם רכב ופלאפון ( אני מתגוררת כשעה נסיעה מהעבודה ואין לי באיזור תחבורה ציבורית) . השאלה שלי האם מותר לו להרע בתנאים בזמן ההריון? אני ממש מצוברחת והדבר משפיע מאוד על מצב רוחי מה גם אני מרגישה אכזבה ממקום העבודה. אודה לחוות דעת בעניין. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בעובדת הרה
עו``ד ליאת שטיין30/11/2008דלית שלום,
על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך, אלא אם יפנה לממונה על עבודת נשים ויקבל היתר מיוחד לכך (הליך ארוך בפני עצמו).
עצם העובדה כי לדברייך הוא משליך על ההריון את הבעיות, הרי שגם סביר כי לא יינתן לו היתר גם לו יגיש בקשה, לאור העובדה כי הדבר קשור בקשר הדוק להריון.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)