טיפולי פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות
    אושרת
    30/11/2008

אני עובדרת טיפולי פוריות(הזרעות ) טיפולים אלה מצריכים איחורים ברוב המיקרים ולגבי זה אין לי בעיה המעסיק לא מוריד לי את זמני האיחור שהם מקסימום כ-שלוש שעות חודשיות, אבל בים ביצוע ההזרעה אני לא מגיע לעבודה והאו מוריד לי יום חופש, קראתי שאמורים להתייחס לימים אלה כימי מחלה אבל מכוון שבמשרדינו זה ע"פ החוק (יום ראשון לא משלמים, יום שני 37% וכו' ) אז מוריד לי את הימים כחופש, האם זה נכון לנהוג בצורה כזו או שאמור לשלם לי בעבור ימים אבל? עד כה בשנה החולפת נוצלו לי כך 6 ימי חופשה(מה שלא מותיר לי ימים כמעט)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי פוריות

הוספת תגובה

• העדרות לצורך טיפולי פוריות

עו``ד ליאת שטיין
    01/12/2008

אושרת שלום,
    עקרונית המעסיק נוהג כדין, אולם אם אין ברצונך שיעשה ניצול של ימי החופשה, עלייך לדרוש זאת מהמעסיק והוא אינו רשאי לפדות לך אותם בגין ימי מחלה, והוא אף יהיה חשוף בעתיד לתביעה בגין פדיון ימים אלה בתשלום.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולי פוריות

אושרת
    03/12/2008

תודה עלתשובתך, אבל רק בכדי לחדד - באם לא נוצלו ימי מחלה בזמן פיטורין העובד יכול לדרוש פדיון של אותם ימים לכל שנה שלא עבד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פדיון ימי חופשה

עו``ד ליאת שטיין
    05/12/2008

כן, עקרונית עד 3 שנים אחורה.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו