קור במקום העבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קור במקום העבודה
    אלמונית
    02/12/2008

שלום , אני גרה בצפון הארץ ומשמשת כפקידת קבלה במפעל גדול. הקבלה ממוקמת בפתח בניין בן 3 קומות ומשני צידייה דלתות כניסה. מכיוון שהקבלה אינה מקורה והדלתות נפתחות ללא הפסקה המקום קר מאוד מאוד מאוד כך שאפילו בקיץ אין צורך במזגן [ כידוע חום עולה וקור יורד, כך זה פועל פה]. החברה "דאגה" לי למפזרי חום, אך מכיוון שהמקום פתוח לא ניתן לחמם את כל האיזור ויוצא שרק חלק מגופי מתחמם ובעיקר הפנים, כך שמנסיוני בחורף שעבר אני רק מתייבשת וסובלת מכאבי ראש רבים כתוצאה מזה וזה עוד היה כשלא הייתי בהריון. בנוסף, אני נאלצת לשבת עם מעילים וצעיפים כל היום כדי לחמם את עצמי. כיום אני בשבוע 21 להריוני וגם סובלת מבצקות, הימים עדיין לא קרים מדי, אבל אני דואגת מה אעשה בעתיד. שיתפתי את המנהלת שלי בבעיה, אך כמובן שכרגע אין לה מה לעשות בנידון, שיפוצים לסגירת מתחם הקבלה מתוכננים רק לקיץ הקרוב. חשבתי לעצמי שבימים קרים מדי איאלץ להשאר בבית ולקחת חופשת מחלה על מנת לא לסכן את עצמי ואת התינוקת שלי, אבל מצד שני זה לא נראה לי הוגן שגם אבזבז את ימי המחלה המותרים לי בחוק וגם לא ארוויח 100% כפי שאני אמורה בגלל שמקום העבודה שלי לא מסוגל לספק תנאים בסיסיים. האם ניתן לעשות משהו בנידון? אשמח לתשובה מהירה, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קור במקום העבודה

הוספת תגובה

• למה אין התייחסות?

אלמונית
    04/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו