שמירת הריון כוותק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון כוותק?
    גילה
    02/12/2008

שלום, שמירת הריון שחלה מעכשיו ועד הסוף, קרי תאריך לידה משוער שלי הוא במאי. כלומר : 5 חודשים שאני אשהה בבית בשמירת הריון + 90 יום לאחר הלידה - שזה בעצם 8 חודשים. האם אני יכולה להתפטר רק בעוד 8 חודשים? האם יש לי זכויות ? כלומר וותק כמו שאני עובדת, ימי הבראה, ימי חופשה וכו'?. אציין שאני לא חוזרת למקום עבודתי. אבקש לדעת מהם זכויותיי והאם אני זכאית להם. תודה רבה. גילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון כוותק?

הוספת תגובה

• ממתינה ל תשובה לשאלתי, מודה מראש.

גילה
    09/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד שתקבלי תשובה מקצועית יותר-כנסי

טל
    09/12/2008

אני הייתי בשמירת הריון 5 ח' וכעת מסיימת חופשת לידה, כל התקופה של שמירת ההריון נצברת כוותק ואת זכאית להתפטר אחרי לידה לצורך טיפול בילד ולקבל את כל הזכויות כאילו פוטרת. המשך הריון תקין ומשעמם ולידה קלה בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן כן

עו``ד ליאת שטיין
    11/12/2008

טל השיבה לך נכון.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו