חישוב פיצויים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חישוב פיצויים
    עירית
    09/12/2008

אני מתכוונת להתפטר ממקום עבודה לצורך גידול ילד. עבדתי לפני כן 10 שנים ומספר חודשים. לפני לידה הייתי תקופה ארוכה בשמירת הריון ולא קיבלתי שכר ממעסיק. על איזה בסיס מחשבים דמי פיצויים: שכר יסוד או שכר כולל תוספות כגון עבודה נוספת? כיצד מחשבים את התקופה של שמירת הריון כותק עם בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חישוב פיצויים

הוספת תגובה

• ותק

עו"ד אסף אוסלקה
    11/12/2008

שמירת ההריון נחשבת במניין התקופות לפיטורים.

באשר לחישוב הפיצויים ההגדרות לעיל אינן מאפשרות תשובה מנומקת. מה הכוונה ב"עבודה נוספת"?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Re

Ira
    22/12/2008

השכר שלי מורכב משכר יסוד, תוספות קבועות כגון גמול השתלמות וכד' וגם תוספות על שעות נוספות, תורנויות וכוננויות. האים התוספות הללו נחשבות בזמן חישוב דמי פיצויים? האים מגיע לי פדיון חופשה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פדיון

עו"ד אסף אוסלקה
    25/12/2008

עם סיום יחסי עובד מעביד מגיע לך פדיון ימי חופשה.

באשר לחישוב הפיצויים, הדבר תלוי את תחת הסכם קיבוצי אם לאו. על פי הפסיקה שעות נוספות אינן נחשבות בשכר הקובע , אלא אם הן מצוינות באופן פיקטיבי. כך גם לגבי גמול השתלמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו