שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עידית
    15/12/2008

שלום הנני זכאית ל-18 ימי מחלה בשנה, שנה שעברה ניצלתי את כל מכסת הימים. השנה (ב-1.10.08) קיבלתי 18 ימים נוספים. במידה ואחרי חופשת הלידה בערך באפריל ארצה להתפטר ואנצל עד אז חלק יחסי גדול יותר ממה שאני זכאית לו לדוגמא -13 יום בחצי שנה (כי 18 ימים זה לשנה מלאה...) שהתחילה באוקטובר, האם יקזזו לי את הימים בהתחשבנות הסופית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ימי מחלה

עו``ד ליאת שטיין
    17/12/2008

הדס שלום,
    ימי מחלה שלא ניצלת אינם ניתנים לפדיון בכסף (בניגוד לימי חופשה למשל), אלא אם חלים על הצדיים הסכמים קיבוציים הקובעים אחרת, ומשכך בסיום העבודה הם מתאפסים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

גילה
    18/12/2008

השאלה היא האם ניתן לקזז לי כסף בהתחשבונות הסופית אם ניצלתי יותר ימי מחלה מהחלק היחסי השנתי שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניצול ביתר של ימי מחלה

עו``ד ליאת שטיין
    18/12/2008

קרן שלום,
    התשובה לשאלתך חיובית - ככל שניצלת למעלה מהמיכסה, הרי שמדובר בהעדרות, אשר ניתן לקזז בגינה.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו