עבודה זמנית בחברת כח אדם והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה זמנית בחברת כח אדם והריון
    שלי
    18/12/2008

הי, אני עומדת בפני חתימת חוזה וחושבת על כניסה להריון. בחברה שעמה אני חותמת מקובל להתחיל לעבוד דרך חברת כח אדם למספר חדשים ולעבור לאחר מכן לחברה. הסיבה היא אדמיניסטרטיבית בלבד כדי לזרז את תהליך הגיוס ותחילת העבודה. בעת מעבר לחברה הסופית מתבצע תהליך של הסכם סיום עבודה עם חברת כח האדם וגיוס לחברה. במידה ואכנס להריון עוד בזמן עבודתי בחברת כח האדם, 1. האם נוכל לבצע את התהליך כפי שציינתי מבלי לגלות את עניין ההריון? (יכול להיות שזה יהיה בשלבים מוקדמים בלבד) 2. האם הותק בחברת כח האדם ייחשב לי כותק "עבודה" לצורך קבלת חופשת לידה, הארכתה וכו'...? 3. מה נהוג בד"כ? כמה זמן צריך להמתין עם כניסה להריון כדי שתקבלי את כל התנאים כשתצאי לחופשת לידה? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מועד הודעה על ההריון

עו``ד ליאת שטיין
    21/12/2008

שלי שלום,
    חובת הודעה למעסיק על ההריון חלה רק בחודש חמישי, כך שיש לך זמן (אם כי סיכויים רבים כי ההריון יהיה ניכר עלייך קודם לכן - קחי את זה בחשבון...)

עקרונית, הותק ייחשב לך מיומך הראשון.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו