שאלה דחופה בבקשה דמי אבטלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה בבקשה דמי אבטלה
    פרלה
    21/12/2008

שלום! פוטרתי מעבודתי ואני חותמת ומקבלת דמי אבטלה המגיעים לי, שאלתי היא: אני כרגע בהריון בחודשים הראשונים במקביל אני "שייכת" ללשכת התעסוקה כחותמת ומקבלת דמי אבטלה, מהם החוקים להמשכיות הנושא??? כי במצבי אין מעסיק שיקבל אותי לעבודה. בציפיה לתשובה יום מקסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דמי אבטלה בהריון

עו``ד ליאת שטיין
    21/12/2008

לירון שלום,
    לא הצלחתי להבין את שאלתך - הינך מקבלת דמי אבטלה כרגע, על פי תקופת הזכאות המגיעה לך על פי חוק (אין רלוונטיות להריון).
    ככל שפוטרת מעבודתך בהריונך ללא היתר של הממונה (אם מלאו לך 6 חודשים), הרי שיש בידך עילת תביעה גם נגד המעסיק, המכסה תקופה זו.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

פרלה
    21/12/2008

אני כרגע חותם בלישכה ומקבלת דמי אבטלה, לא נכנסתי להריון במהלך עבודתי. במהלך קבלת דמי אבטלה והתייצבות בלשכה נכנסתי להריון, האם אני מקבלת דמי אבטלה עד הלידה.??? כי אין מעסיק אשר ירצה להעסיק עובדת בהריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו