איסור פיטורין אחרי חל"ת וחל"ד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איסור פיטורין אחרי חל"ת וחל"ד
    אתי
    29/12/2008

כיצד סופרים את 60 הימים של איסור פיטורין במקרה שלקחתי חופשה ללא תשלום? האם 60 הימים הם מיום שנסתימו 14 השבועות של חופשת הלידה, או מיום שחזרתי לעבודה (גם אם לקחתי חל"ת של חודשיים)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התקופה בה חל איסור פיטורים

עו``ד ליאת שטיין
    02/01/2009

תקופת החל"ת משהה את יחסי העבודה, כך שבשובך ממנה מתחילים להימנות 60 הימים בהם חל איסור הפיטורים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היקף משרה

דינה
    03/01/2009

כך לגבי גם היקף אחוזי המשרה? אני חזרתי לאחר 4 חודשים לעבודה (שבועיים לקחתי חלת) ואני רוצה לדעת האם מותר לצמצם את היקף משרתי, יש לציין שאני עובדת במשרה מלאה כבר כמה שנים. בנוסף, עד מתי מגיע לי שעת הנקה, אני מניקה את בני הנקה מלאה. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה בהיקף המשרה

עו``ד ליאת שטיין
    03/01/2009

דינה שלום,
    בתקופה זו, בת ה 60 ימים חל איסור על המעסיק לפגוע בהיקף משרתך או הכנסתך.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו