לצורך טיפול בילד - עקב מילואים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצורך טיפול בילד - עקב מילואים
    יעל
    01/01/2009

שלום רב , בני כבר בן 8 וחצי חודשים לפני כחודש וחצי נגמרה לי שעת ההנקה ובגלל שאני עובדת מחוץ לעיר אני לא מספיקה את 9 השעות להם אני מחייבת ובטח שלא מספיקה להוציא את הילד בזמן . בנוסף השבוע יצא בעלי למילואים וראיתי שאני לא מצליחה לתפקד כלל ואפילו נכנסתי למצוקה אמתית . אני רוצה להתפטר לצורך טיפול בילד ובעתיד למצוא עבודה בתוך העיר על מנת שאוכל להספיק להכניסו ולהוציאו מהמעון . מהם התנאים להתפטר ולקבל פיצויים ? מתי יכנסו כספי הפיצויים לחשבון הבנק ? האם ברגע שאני מתפטרת אני מחויבת לפרק זמן של "הודעה מראש" למעביד (כמו שיש במצב של התפטרות רגילה) ? כי אני רוצה לעזוב במידית . אני עובדת שנתיים + ממתי אהיה זכאית לאבטלה ומה שיעורה ? מתי אוכל לחפש עבודה חדשה מבלי לפגוע בכספי פיצועיים שלי ? המון תודה ,יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התפטרות לצורך טיפול בילד

עו``ד ליאת שטיין
    02/01/2009

יעל שלום,
    את נמצאת ממש על גבול התקופה בה מוקנית לך הזכות לעשות כן, כך שאם לא תפעלי במיידי, חלון ההזדמנויות צפוי להיסגר - קחי זאת לתשומת ליבך.
    עקרונית עלייך ליתן הודעה מוקדמת בת 30 ימים על פי חוק (אלא אם את חתומה על הסכם אשר האריך תקופה זו), ובאם לא תעשי כן - יהיה זכאי המעסיק לקבל ממך תשלום בגובה שכר חודשי.
    על הפיצויים להיות משולמים תוך 15 ימים מיום סיום יחסי עובד-מעביד.
    לאבטלה תהיי זכאית רק לאחר 90 ימי המתנה לאור העובדה כי מדובר בהתפטרות ולא פיטורים.
    שאלתך האחרונה תלויה בנסיבות הספציפיות שלך, ומשכך אין באפשרותי להשיב עליה, אלא במסגרת ייעוץ פרטני ספציפי.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו