מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לצורך טיפול בילד - עקב מילואיםיעל01/01/2009
שלום רב , בני כבר בן 8 וחצי חודשים לפני כחודש וחצי נגמרה לי שעת ההנקה ובגלל שאני עובדת מחוץ לעיר אני לא מספיקה את 9 השעות להם אני מחייבת ובטח שלא מספיקה להוציא את הילד בזמן . בנוסף השבוע יצא בעלי למילואים וראיתי שאני לא מצליחה לתפקד כלל ואפילו נכנסתי למצוקה אמתית . אני רוצה להתפטר לצורך טיפול בילד ובעתיד למצוא עבודה בתוך העיר על מנת שאוכל להספיק להכניסו ולהוציאו מהמעון . מהם התנאים להתפטר ולקבל פיצויים ? מתי יכנסו כספי הפיצויים לחשבון הבנק ? האם ברגע שאני מתפטרת אני מחויבת לפרק זמן של "הודעה מראש" למעביד (כמו שיש במצב של התפטרות רגילה) ? כי אני רוצה לעזוב במידית . אני עובדת שנתיים + ממתי אהיה זכאית לאבטלה ומה שיעורה ? מתי אוכל לחפש עבודה חדשה מבלי לפגוע בכספי פיצועיים שלי ? המון תודה ,יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לצורך טיפול בילד
עו``ד ליאת שטיין02/01/2009יעל שלום,
את נמצאת ממש על גבול התקופה בה מוקנית לך הזכות לעשות כן, כך שאם לא תפעלי במיידי, חלון ההזדמנויות צפוי להיסגר - קחי זאת לתשומת ליבך.
עקרונית עלייך ליתן הודעה מוקדמת בת 30 ימים על פי חוק (אלא אם את חתומה על הסכם אשר האריך תקופה זו), ובאם לא תעשי כן - יהיה זכאי המעסיק לקבל ממך תשלום בגובה שכר חודשי.
על הפיצויים להיות משולמים תוך 15 ימים מיום סיום יחסי עובד-מעביד.
לאבטלה תהיי זכאית רק לאחר 90 ימי המתנה לאור העובדה כי מדובר בהתפטרות ולא פיטורים.
שאלתך האחרונה תלויה בנסיבות הספציפיות שלך, ומשכך אין באפשרותי להשיב עליה, אלא במסגרת ייעוץ פרטני ספציפי.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)