מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אישה בהריון העובדת במקום מסוכןלי03/01/2009
שלום רב! אני עובדת בנמל תעופה ליד מכונות שיקוף כבר יותר משנה. הודעתי למעביד שאני בהריון בשלב מוקדם יחסית כדי לקבל הקלות והזדמנות לעבור תפקיד בחברה, שיהיה פחות מסוכן לבריאות הילד. לבקשה שלי המעביד ענה שלפי תקנים אין קרינה מסוכנת, ואין שום הגבלה ושום תפקיד שהוא יכול להציע לי במקום, למרות שידוע לי שהיום מחפשים אנשים למשרה אחרת בחברה.היחידה שבה אני עובדת שייכת לחטיבת הביטחון, ולמעביד אין שום בעייה שעובדת תעבוד עם הבטן ליד המכונות ותעביר אלפי נוסעים ביום! אני לא יודעת מה לעשות, אני לא מוכנה להתפטר ואיך להלחם בהם אני גם לא יודעת. תעזרו לי בבקשה! למי לפנות? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון להריון
עו``ד ליאת שטיין03/01/2009לי שלום,
עקרונית חל איסור להעסיקך שם רק במידה ואכן יש סכנה בריאותית מוכחת (קרינה, וכדומה). נכון לעכשיו, ככל שהמעסיק טוען כי אין כל סכנה בבדר על פי התקנים - בקשי לראות את הדוחו"ת ובדקי את העניין. באם יהיו בידך הוכחות סותרות, אז תהיה לך הזכות לדרוש שלא לעבוד שם.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)