אישה בהריון העובדת במקום מסוכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישה בהריון העובדת במקום מסוכן
    לי
    03/01/2009

שלום רב! אני עובדת בנמל תעופה ליד מכונות שיקוף כבר יותר משנה. הודעתי למעביד שאני בהריון בשלב מוקדם יחסית כדי לקבל הקלות והזדמנות לעבור תפקיד בחברה, שיהיה פחות מסוכן לבריאות הילד. לבקשה שלי המעביד ענה שלפי תקנים אין קרינה מסוכנת, ואין שום הגבלה ושום תפקיד שהוא יכול להציע לי במקום, למרות שידוע לי שהיום מחפשים אנשים למשרה אחרת בחברה.היחידה שבה אני עובדת שייכת לחטיבת הביטחון, ולמעביד אין שום בעייה שעובדת תעבוד עם הבטן ליד המכונות ותעביר אלפי נוסעים ביום! אני לא יודעת מה לעשות, אני לא מוכנה להתפטר ואיך להלחם בהם אני גם לא יודעת. תעזרו לי בבקשה! למי לפנות? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיכון להריון

עו``ד ליאת שטיין
    03/01/2009

לי שלום,
    עקרונית חל איסור להעסיקך שם רק במידה ואכן יש סכנה בריאותית מוכחת (קרינה, וכדומה). נכון לעכשיו, ככל שהמעסיק טוען כי אין כל סכנה בבדר על פי התקנים - בקשי לראות את הדוחו"ת ובדקי את העניין. באם יהיו בידך הוכחות סותרות, אז תהיה לך הזכות לדרוש שלא לעבוד שם.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו