מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות בזמן חל"תדנית03/01/2009
שלום, אני כעת בחל"ת לאחר חל"ת ואיני מעוניינת לחזור לעבודה. אם אני מודיעה על כך למעביד, האם הוא עדיין חייב לשלם לי את תקופת ההודעה המוקדמת שבחוזה ההעסקה שלי (מדובר ביותר מהחודש הסטטוטורי במקרה שלי)? האם הוא יכול לדרוש ממני לבוא לעבודה בתקופה זו או שהוא חייב לשלם לי זאת כסכום חד פעמי? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קיום תקופת ההודעה המוקדמת
עו``ד ליאת שטיין03/01/2009דנית שלום,
עקרונית ככל שיש חובת הודעה מוקדמת (במקרה שלך - על פי החוזה), הרי שחובה לעבוד בפועל בתקופה זו, אלא אם את והמעסיק מגיעים להבנות שונות בעניין (וממלץ להעלותן על הכתב). ככל שהמעסיק יחפוץ כי תעבדי בתקופה זו, ולא תעשי כן, תהיה לו הזכות להיפרע ממך בגין תקופה זו, בגובה שכר עבודתך לכל חודש.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה
דנית03/01/2009חוזה ההעסקה שלי קובע תקופת הודעה מוקדמת מסוימת, ונותן למעסיק את האפשרות לוותר על העבודה בפועל בתקופה ההודעה המוקדמת ולשלם את תקופת ההודעה כסכום חד פעמי (כך שאין צורך להגיע להבנה כלשהיא. יש לו אינטרס לעשות זאת שכן הוא חוסך כך את ההוצאות הנלוות לשכר). אין לי כוונה לא להגיע לעבוד אם כך יידרש ממני. השאלה היא האם עצם היותי בחל"ת מהווה איזשהוא פתח מילוט למעסיק מתשלום תקופת ההודעה המוקדמת? האם עלי לחזור לעבודה קודם להתפטרותי כדי להחזיר את יחסי העובד-מעביד למצב "קיים" ורק אז להתפטר או שאני יכולה לעשות כן מתוך החל"ת מבלי לאבד את זכותי לתשלום תקופת ההודעה המוקדמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמימוש תקופת ההודעה המוקדמת
עו``ד ליאת שטיין04/01/2009דנית שלום,
חידוד השאלה היה הכרחי, היות ולא הובנו דברים אלה משאלתך המקורית.
חל"ת אינה פוגעת בזכאות להודעה מוקדמת, ומיום ההתפטרות תתחיל להימנות תקופת ההודעה המוקדמת. ככל שיש לך אינטרס לקיים את תקופת ההודעה המוקדמת במלואה ולא בחפיפה לחל"ת, מומלץ להודיע על ההתפטרות רק בסיום החל"ת ולא במהלכה (או יום טרם סיומה על מנת להימנע מהצורך להגיע בפועל, לאור העובדה כי את מאמינה שהמעסיק יוותר על נוכחותך בפועל בתקופת ההודעה המוקדמת, כפי שציינת).
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
דנית04/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)