מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור בהודעת התפטרותי מה עליי לעשותאירנה03/01/2009
היום 3-1-09, ובתאריך 17-1-09 נגמרת לי חופשת הלידה וברצוני להתפטר לטובת טיפול בילד . אך מצאתי שאני באיחור של שבועיים {הגשת הודעה מוקדמת של 30 יום לפני מועד ההתפטרות} להגשת מכתב ההתפטרות מה עליי לעשות ? והאם האיחור יפגע בפיצויים המגיעים לי ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המועד הקובע להתפטרות לשם טיפול בילד
עו``ד ליאת שטיין04/01/2009אירנה שלום,
הפסיקה עודנה חלוקה בעניין המועד הקובע - האם מועד ההתפטרות, או שמא מועד ניתוק היחסים בפועל.
יחד עם זאת, הנטייה הכללית היא למנות את מועד ההתפטרות ולא ניתוק היחסים.
בכל מקרה הייתי ממליצה לך במקרה זה לפנות לייעוץ פרטני על מנת לבחון את נתונייך הספציפיים ולהפיק את המירב ממצבך.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור בהודעת התפטרותי
אירנה04/01/2009ליאת שלום יש לי ותק של 5 שנים בעבודה, אם אני הגיש את המכתב היתפטרות היום (4.01.09) וירשום שהיתפטרותי תכנס לתוקפה ביום 04.02.09 למרות שחופשת לידה שלי נגמרת ב. 17.01 והאם האיחור יפגע בפיצויים המגיעים לי ?ואם נכון לעשות כך? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפטרות סמוך למועד החזרה לעבודה
עו``ד ליאת שטיין04/01/2009אירנה שלום,
לאחר שהבהרת שאלתך, נהיר כי עדיין עומדת לך הזכות להתפטר לצורך הטיפול בילד ולקבל פיצויים.
ככל שיחסרו לך שבועיים מתקופת ההודעה המוקדמת בשל העובדה כי נזכרת להודיע באיחור, הרי שהמעסיק יהיה רשאי (אך לא חייב) לקזז לך שכר עבודה בגובה שבועיים (חצי מגובה השכר), מבלי שהדבר יפגע בזכאות לפיצויי פיטורים.
אולם, נסי להגיע להבנות על ויתור הדדי על תקופת ההודעה המוקדמת, שכן לרוב גם המעסיק לא נהנה מחזרה של עובד לשבועיים בלבד.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אירנה04/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)