מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודעה מוקדמתאורטל04/01/2009
שלום רב, באמצע ינואר מיסתיימת החופשת לידה שלי (14 שבועות) לפני כחודש הודעתי למעביד שלי כי אני מעוניינת להאריך בחודש נוסף(בעל פה) דהיינו לחזור לעבודה באמצע פברואר (ע"מ למצוא בזמן זה מקום עבודה אחר) חשבתי שאמצע עבודה בתקופה זאת ואעזוב אך לצערי לא מצאתי משהו אטרקטיבי אינני מעוניינת לחזור למקום עבודתי הנוכחי באם אני מודיעה למעביד שלי כעת האם זכאי לקזז לי חודש עבודה מסכום הפיצויים שהרי בפועל הודעתי לו 30 יום מראש? מה הכי נכון לעשות במקרה זה? באילו מצבים אהייה זכאית לדמי אבטלה באופן מיידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן הודעה מוקדמת
עו``ד ליאת שטיין04/01/2009אורטל שלום,
עקרונית, גם במהלך החל"ת זכותך להודיע על התפטרותך מבלי שהדבר יפגע בך.
לדמי אבטלה מידיים תהיי זכאית רק אם פוטרת או התפטרת בנסיבות ספציפיות ביותר (שעות עבודה ארוכות משמעותית, מרחק רב ביותר מהבית למקום העבודה, וכיוצ"ב - על פי החלטת המוסד לביטוח לאומי). בכל מקרה אחר יהיה עלייך להמתין 90 ימים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה מוקדמת
אורטל09/01/2009היי ליאת, ראשית כל, אני מודה לך על עזרתך. שנית, האם הבנתי נכון שהמעביד אינו רשאי להפחית משכורת אחת מסכום הפיצויים במקרה זה? אני לא אמורה לתת הודעת מוקדמת של 30 יום? בתודה מראש. אורטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
עו``ד ליאת שטיין11/01/2009אורטל שלום,
תמיד שמחה לסייע :-)
אינני יכולה לייעץ לך ספציפית למקרה, היות ואני ניזונה כעת רק על הפרטים שמסרת, שודאי אינם מספיקים לכך, אולם באופן כללי אשיב כי אם הארכת את החל"ת עד לחודש פברואר, ומסרת הודעה על התפטרותך בחודש ינואר תוך שכללת בה 30 ימים, הרי שהמעסיק לא יהיה רשאי לחייב אותך בחלף הודעה מוקדמת.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)