מתי עלי להודיע על חזרתי / אי חזרתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי עלי להודיע על חזרתי / אי חזרתי
    טלי
    07/01/2009

שלום, סיימתי את חופשת הלידה, אולם איני יודעת מתי ארצה לשוב למקום עבודתי. כרגע יש מחליפה, האם לפי החוק אני יכולה להודיע מהיום למחר שאני חוזרת, או שעלי להודיע זמן מסויים מראש? במקום עבודתי נמסר לי כי מחליפתי רוצה לדעת האם אני חוזרת או לא כדי למצוא עבודה אחרת במקרה הצורך. האם ההודעה מראש הכרחית על פי חוק? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מועד הודעה על התפטרות

עו``ד ליאת שטיין
    08/01/2009

טלי שלום,
    על פי החוק חובה על כל צד המודיע על סיום יחסי עובד-מעביד ליתן לצד שכנגד הודעה מוקדמת בת חודש ימים (להוציא חריגים). ככל שלא תעשי כן, ותתפטרי מהיום למחר, יהיה רשאי המעסיק להיפרע ממך סך של חודש תשלום מלא בגין אי מתן הודעה מוקדמת כאמור.
    בנסיבות אלה, נהיר כי מומלץ לקבל את ההחלטה המתאימה כעת, על מנת להימנע מתשלום סכומים מיותרים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארכה של חופשת לידה

טלי
    17/01/2009

ובמידה ואני רוצה להאריך את חופשת הלידה אך לא להתפטר? כמה זמן מראש אני צריכה להודיע על ההארכה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו