מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תנאי עבודה אחרי חופשת לידהמלי07/01/2009
שלום רב, אני עובדת במרפאה פרטית מינואר 2008 התחלתי את העבודה בהיותי בהריון עבדתי עד הלידה עצמה ,הלידה היתה בספטמבר 2008,ורק אז יצאתי לחופשת לידה שהסתיימה בסוף דצמבר 2008,כיום שבתי לעבודה והתברר לי שהוסיפו עוד מזכירה במרפאה חוץ ממזכירה שעבדה בתקופת חופשת הלידה שלי,וכעת שעות העבודה שהיו שלי בתחילת עבודתי שעשיתי לבד את חלוקת שעות משרתי אני מחלקת עם עוד מזכירות במרפאה בטענה שאי אפשר לפטר את המזכירה החדשה,כי היא עובדת טוב למרות שאמרו בהתחלה שהיא באה רק לשלושה חודשים של ניסיון ועד שהייתי בחופשת לידה,רציתי להאריך חופשת לידה ללא תשלום מעבר ל-14 שבועות, אך "הבוסים" לא הסכימו,היום אני מקבלת שכר נמוך ממה שקיבלתי בהתחלה, כי יש עוד שתי מזכירות. אולי הם חשבו שלא אשוב לעבודה, מכיוון שזאת לא משרה מלאה ואני לא אשאיר ילד קטן בבית,אך אני יודעת שתהיה לי שנה עוד מעט בעבודה והייתי רוצה לדעת איזה תנאים מגיעים לי אחרי חופשת לידה, האם יש זכות לגעת בשעות, כי אולי מפני שבחודשיים האחרונים להריוני הקטינו לי גם שעות בטענה שלי כבר קשה לעבוד 8 ,9 שעות, (והאם יש הרעת תנאים) מה אני יכולה לעשות בנדון חוץ מזה שממצאים לי כל מיני "פרויקטים" כמו לכוח עזר במקום שאני אשב במקומי בדלפק של מזכירת המרפאה? שולחים אותי לסדר קופסאות של ארכיון שאף פעם לא נגעו בו לפני וכל בוס אומר שיש לו פרויקט מסוים בשבילי. אודה על תשובה דחופה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בתנאי ההעסקה לאחר חופשת לידה
עו``ד ליאת שטיין08/01/2009מלי שלום,
ראשית חלה הגנה על תנאי העסקתך לפחות משך 60 הימים הראשונים מתום חופשת הלידה, בהם חל איסור לפגוע בתנאייך ללא אישור מהממונה על עבודת נשים. ככל שהמעסיק עושה כן, הרי שיש לפעול מולו בדרישה להשיב את המצב לקדמותו (אחרת עלולים לראות בשתיקתך הסכמה).
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)