התפטרות לאחר חל"ד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לאחר חל"ד
    אמי
    08/01/2009

שלום, אני בחל"ד עכשיו ומגיע לי 17 שבועות (יש לי תאומים), החל"ד מסתיימת ב-05.02.08, הכנתי מכתב התפטרות לצורך טיפול בילד והלכתי להגיש אותו למעסיק ב-05.01.08 (30 יום הודעה מוקדמת) אך איך שהגעתי למקום העבודה, נוכחתי לדעת שהחברה בקשיים ושיש הקפאת הליכים וישנו נאמן מבית המשפט ושכל העובדים קיבלו מכתב פיטורין (חוץ מכמה - כולל אותי). הייתי בהלם ולא ידעתי מה לעשות, להגיש את המכתב או לא, לחכות למכתב פיטורין מהם או לא (למרות שאסור להם לפטר אותי), הייתי מבולבלת, אז חזרתי הביתה מבלי להגיש אותו. בקיצור, אני לא יודעת מה לעשות - הרי בכל מקרה אני לא יכולה לחזור לעבודה וכבר עברו כמה ימים מתקופת ההודעה המוקדמת, באם אגיש את המכתב שבוע הבא אצטרך לחזור לעבודה לכמה ימים? והאם כדאי שאבקש הארכה לחל"ת למשך איזה חודשיים ואז במשך תקופה זו להתפטר ולבקש פיצויים כדי שלא אצטרך לחזור לעבודה? והאם אני יכולה להודיע לו טלפונית או עדיף פנים אל מול פנים? אנא עיזרו לי, אני מבולבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לאחר חל"ד

הוספת תגובה

• חברה בקשיים

עו``ד ליאת שטיין
    08/01/2009

אמי שלום,
    לצערי, ועל אף הרצון הטוב, הרי שהמקרה שלך אינו מתאים לייעוץ ככלי בפורום, אלא נדרשת התייחסות רצינית לנסיבות הספציפיות. המלצתי היא כי תפני לייעוץ פרטני בהקדם.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו