שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    חלי
    08/01/2009

שלום, אני מועסקת במקום עבודה גדול דרך חברת קבלן החל מדצמבר 2005. באמצע יולי 2008 יצאתי לחופשת לידה, אותה ביקשתי להאריך וסיכמתי עם מעסיקי כי אשוב לעבודה ב-4/1/09. בחודשיים האחרונים הפרוייקט בו עבדתי הוקפא ע"י אותו מקום עבודה, וחב' הקבלן שדרכה אני עובדת טרם קיבלה תשובה לגבי המשך העבודה שלהם בפרוייקט הזה. נכון לעכשיו אני עדיין בבית ממתינה לתשובה מתי אוכל לשוב לעבוד. שאלתי היא: מה יקרה אם התשובה תמשיך להתעכב עוד חודשים? (הבנתי שהם במשא ומתן כבר זמן רב..) האם אני זכאית שיפצו אותי על הזמן שבו אני מפסידה ימי עבודה?? האם מותר להם בכלל לעכב אותי בצורה כזו או שאולי הם היו חייבים לדאוג לי לעבודה חלופית? אודה לכם מאוד על תגובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• תשלום בגין תקופת עבודה

עו``ד ליאת שטיין
    11/01/2009

חלי שלום,
    עקרונית כבר טעית בעצם העובדה שנותרת בבית מבלי למחות על כך, כאשר המעסיק יוכל לטעון כעת כי בכך הבעת הסכמתך. על מנת להימנע ממצב כזה, נהיר כי עלייך לשלוח מכתב ברור בעניין הזה למעסיק - על מנת להגן על זכויותייך ולוודא קבלת תשלום בגין תקופה זו ואף להימנע מטענה עתידית כי לא שבת לעבודה מיוזמתך ובכך למעשה התפטרת (מומלץ בחום לעשות זאת באמצעות עו"ד ולא לבד - על מנת להימנע מטעויות).

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו