תשלום פיצויים לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשלום פיצויים לאחר לידה
    לימור
    08/01/2009

שלום אני עובדת בחברת הייטק פרטית מזה שש וחצי שנים בתפקיד מנהלת מכירות השכר שלי מורכב מבסיס+עמלות במהלך השנים הופרשו לקופת ביטוח מנהלים (כולל קרן פיצויים) הפרשות על גובה הבסיס בלבד מאידך גובה העמלות ששולמו בנוסף לבסיס הגיעו לכ-80 אחוז מגובה הבסיס, בינואר 2008 עם חתימה על הסכם עמלות חדש חתמתי לאחר לחץ מתון על טופס 14 אני נמצאת בחופשת לידה אשר מסתימת ב 15/1 ואני שוקלת לא לחזור לעבודה הנוכחית על מנת להיות בבית ולטפל בילד למשך של שישה עד 12 חודשים אני מודעת שאני זכאית לפיצויי פיטורין האם אני זכאית לקבל פיצויים לפי ממוצע השכר בחודשים לפני יציאתי לחופשת לידה כפול השנים שעבדתי (משמעו לקבל השלמה לקופת הפיצויין) או מה שהצטבר בקופה (מדובר על הפרשים גבוהים של כמה עשרות אלפי שקלים) או פיצויים מלאים על 5.5 שנים ושנה שחתמתי על טופס 14 לפי הכספים שהצטברו בקופה אשמח לקבל הפניה ליעוץ אישי לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשלום פיצויים לאחר לידה

הוספת תגובה

• פיצויי פיטורים וסעיף 14

עו``ד ליאת שטיין
    11/01/2009

לימור שלום,
    אינך נדרשת להפנייה לצורך ייעוץ אישי - כל שעלייך לעשות הוא להתקשר למשרדי ולקבוע פגישה.
    יש לבחון את המקרה שלך לעומק, על מנת לבחון את זכאותך, כאשר על פניו אציין כי ישנו סיכוי להוציא יותר ממה שנצבר בקופה עד כה, אולם יש לבחון זאת על פי המקרה גופו.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו