מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?אורלי10/01/2009
שלום רב ב 15/9/08 התחלתי לעבוד לאחר שנה שישבתי בבית עם בני. העבודה במשרה מלאה 8 שעות ביום. בראיון העבודה המעביד ציין שהוא מחפש מישהי רצינית לטווח ארוך וזה התאים לשנינו. כשהתחלתי לעבוד בדיוק יצאה עובדת לחופשת לידה והמעביד אמר לי שהוא לא מתכוון להחזיר אותה הוא כבר פיטר אותה מס' פעמים שבאחרונה היא אמרה לו שהיא בהריון וכמובן שנאסר עליו לפטרה ואמר לי שלא אדאג . כשבוע בערך לפני חזרתה הודיע לי המעביד שיש סיכוי שהעובדת חוזרת ושאסור לו לפטרה רק אחרי 60 יום ואינו יכול להעסיק את שנינו לכן הוא מוציא אותי להפסקה חודשיים וציין בפני שהוא עומד מאחורי המילים שלו שהוא מרוצה ממני ורוצה שאני אחזור כי הוא מפטר אותה. ושהתנאים שלי ישארו אותם תנאים! כמה ימים לפני חזרתה של העובדת מהחופשה. גילתי שאני בהריון ועבדתי שם כ 4 חודשים{ פחות יומיים}. אני יודעת שאסור לפטר עובדת בהריון עם ותק של חצי שנה אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת מה זכויותי מכיוון שאם אגיד לו שאני בהריון אני לא מאמינה שהוא יחזיר אותי כי הוא שאל בראיון עבודה אם אני מתכוונת להיכנס להריון בשנה הקרובה. אני ממש מודאגת מי יקבל אותי עכשיו לעבודה??? אשמח לתשובה לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורי עובדת הרה שלא מלאו לה 6 חוד'
עו``ד ליאת שטיין11/01/2009לילך שלום,
נהיר כי במקרה שלך לא חלה עלייך הגנת חוק עבודת נשים לאור העובדה כי טרם השלמת 6 חודשי עבודה.
יחד עם זאת, ככל שתפוטרי עם שובך, עקב הריונך (שוב, במידה וימלאו לך 6 חודשים עד אז), הרי שאותו איסור בדיוק יחול גם עלייך.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מורן11/01/2009תודה על התשובה המהירה אבל יש לי עוד שאלה קטנה האם בגלל הוצאתי להפסקה בת חודשיים הותק שלי ממשיך בחזרתי או שמתחיל שוב מחדש האם אני צריכה להחתים את המעביד על המשך הותק שלי כדי שאוכל לקבל את זכויותי כאישה הרה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטיעת רצף עבודה
עו``ד ליאת שטיין12/01/2009מורן שלום,
הפסקת עבודה בת חודשיים לא קוטעת את הותק.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)