מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגע פיטרו אותי..קרן11/01/2009
בוקר אור, אני עובדת במשרד תיירות כשנה ו-10 חודשים במשרה מלאה. יצאתי לחופשת לידה ראשונה ב-1.11.08 ואמורה לחזור ב- 1.2.09. כוונתי הייתה לבקש חל"ת אך כרגע הודיעה לי המעסיקה שהוציאו לי מכתב פיטורים עם שכר נוסף ל 45 יום. שאלתי היא כמובן האם הם יכולים לעשות זאת (המשרד בצמצוצים וכבר פוטרו אנשים נוספים,אבל בכל מקרה רציתי להמשיך את החופשה ללא תשלום). שנית,האם אקבל פיצויים של שנה או שנתיים, אם ב- 29.3 ימלאו לי שנתיים עבודה. שלישית,האם אוכל לחתום לדמי אבטלה? תודה רבה, קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים לאחר לידה
עו``ד ליאת שטיין11/01/2009קרן שלום,
בואי נעשה סדר בדברים- למעסיק מותר לפטר ככל שסיבת הפיטורים אינה ההריון ו/או הלידה (ציינת כי יש פיטורים גורפים, נרה שסיבת הפיטורים "כשרה"), אולם חלה עליו חובת תשלום של 60 ימים (ולא 45 כפי שהם הודיעו לך שבכוונתם לשלם, לאחר שככל הנראה לא הסתמכו על התיקון לחוק) + 30 ימי הודעה מוקדמת בה בם חבים.
פיצויים יגיעו לך על שנתיים עבודה (לאור הנתונים שציינת), ודמי אבטלה תהיי זכאית לקבל באופן מיידי, ללא תקופת המתנה (מומלץ לעשות זאת בתום התשלום עבור הימים וההודעה המוקדמת על מנת שלא יחפפו וכדי שלא יקזזו לך מדמי האבטלה עקב כך).
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגע פיטרו אותי..
קרן12/01/2009ראשית תודה על התשובה המהירה. אז בעצם פשוט לומר להם שהםחלייבים לי 60 ימי עבודה? ואגב,60 יום,זה לא פחות ימי שישי שבת שנמצאים בתוכם? שנית,מה הכוונה 30 ימי התראה? הם הודיעו לי אתמול. רוב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
עו``ד ליאת שטיין12/01/2009קרן שלום,
בצורה פשוטה, הרי שעליהם לשלם לך בגין 3 חודשים נוספים, קרי: 3 משכורות מיום הפיטורים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנימה אישית..
קרן12/01/2009האם שם משפחתך הקודם הוא דדוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עו``ד ליאת שטיין13/01/2009ממש לא...
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)