שאלה שלא נענתה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שלא נענתה
    קרן
    11/01/2009

שלום רב, לפני כשבועים עברתי לידה מוקדמת בשבוע 21 עקב מום בלב העוברית שלי. קיבלתי 6 שבועות מחלה. לפני יומיים הבוס שלי התקשר והודיע לי שעומדים לפטר אותי וכי עליי להגיע לשיחת שימוע שלאחריה אקבל את מיכתב הפיטורים. הבעיה היא שהמחלה מסתיימת עשרה ימים לפני שימלאו לי שנה בעבודה כלומר: התחלתי לעבוד בתאריך 13.2.08 המחלה מסתיימת ב- 3.2.09. שאלתי היא: האם אוכל להוציא מחלה נוספת על 10 הימים הנותרים (דוגמא על שפעת- שניהיה בריאים) ואז אהיה זכאית לתשלום הפיצויים?או האם יחד עם ההודעה המוקדמת אגיע לשנה? שאלה 2: לא נותרו לי ימי מחלה, האם ביטוח לאומי משלם עבוד הימים הללו, או אולי ביטוח מנהלים? תודה רבה על עזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שלא נענתה

הוספת תגובה

• השלמת שנת עבודה

עו``ד ליאת שטיין
    12/01/2009

קרן שלום,
    ראשית הרשי לי להשתתף בצערך.

לעניין שאלתך - אין מניעה לפטר אותך גם אם תהיי בימי מחלה, כך שאין רלוונטיות לדבר.
    ככל שיחד עם תקופת ההודעה המוקדמת תעבדי מעל שנה, הרי שתהיי זכאית למלוא זכויותייך.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו