מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורים וכניסה להריון במהלך חלתדגנית11/01/2009
שלום, בזמן חופשת הלידה שלי זומנתי לעבודה, נאמר לי כי נאלצים לפטר אותי . וקיבלתי את מלוא זכויותיי על פי חוק. (60+30 ופיצויי פיטורין) לאחר שקיבלתי את ההודעה גיליתי כי אני בהריון בעודי בחופשת לידה האם אני יכולה לחייב אותם להחזיר אותי לעבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון בחל"ת
עו``ד ליאת שטיין12/01/2009דגנית שלום,
מרגע שיוודע למעסיק על הריונך הנוסף, הרי שחל עליו איסור לפטר אותך ללא היתר מהממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת.
גם אם יעלה בידו להשיג אישור כזה, באם יטען כי כלל לא ידע על ההריון (על אף שניתן לטעון טענות טובות גם בעניין זה), הרי שלכל הפחות סביר להניח כי תרוויחי את תשלום השכר בגין התקופה עד למתן ההחלטה.
אגב, אציין כי כבר ניהלתי מספר תיקים דומים מאוד למקרה שלך, וכמעט תמיד זכתה התובעת לתשלומים נוספים בסכומים שונים (כל מקרה לגופו, כמובן).
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה - שאלה נוספת
דגנית12/01/2009על הפיטורים ידעתי לפני כחודש במהלך חופשת הלידה וכפי שציינתי הובטח לי שכר 60+30 + פיצויים. לגבי ההריון שהתגלה רק עכשיו, יידעתי את המעסיק אתמול. האם עדיין יכול לפטר אותי? שכן הודעתי כחודש לאחר הפיטורים? האם יש סיכוי שמשרד התמ"ת יאשר את פיטוריי לאור נסיבות אי התאמה לתפקיד? (כך טוען המעביד) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא עונים לי?
דגנית13/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעט סבלנות - זה משתלם בסוף :-)
עו``ד ליאת שטיין13/01/2009דגנית שלום,
לעניין שאלתך - ראי נא תשובתי הקודמת בה התייחסתי ספציפית לשאלותייך אלה.
נכון לכרגע חל איסור על המעסיק לפטר אותך, על אף שנודע לו על ההריון רק כעת, אלא באישור הממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת.
אין ספק שאי ידיעתו (לכאורה) משמשת לזכותו ועשוייה להעיד כי אין הפיטורים קשורים להריון (על אף שכפי שציינתי, ניתן להעלות טיעוני נגד לא פחות חזקים).
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)