פיצויי התפטרות לשם שמירה על תינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיצויי התפטרות לשם שמירה על תינוק
    גילה
    14/01/2009

שלום. אני בהריון בחודש 6, כלומר אני צריכה ללדת באפריל. אני גננת בגן ילדים פרטי, שבו המנהל אינו משלם ביטוח מנהלים לחברת ביטוח. זוהי שנה שלישית של עבודתי במקום העבודה הזה. אני מתכננת להתפטר כדי להמשיך טיפול בתינוק. העניין הוא שכל שנה אנחנו חותמים על חוזה חדש ותוקפו כל שנה מוגדר ל 11 חודשים ושבוע, ולא כולל 3 שבועות של חופשה באוגוסט. אחרי חופשת לידה זה כבר שנת הלימודים החדשה (חופשת לידה תסתיים בערך ב אוגוסט). שאלות: האם סיום חוזה העבודה פירושו שאני כבר לא עובדת שם יותר? האם עלי לדאוג לחתום חוזה לשנת הלימודים הבאה כדי שאחשב לעובדת? מתי כדאי לתת הודעה בכתב על התפטרות כדי לא להפסיד את הפיצויים? איך אני בכלל צריכה להיערך בסיטואציה שלי כדי לקבל פיצויי התפטרות? תודה מראש. גילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוזה לתקופה קצובה

עו"ד אסף אוסלקה
    14/01/2009

אינך צריכה לחתום על הסכם חדש שכן עד תום תקופת חופשת הלידה והתקופה הצובה אסור לפטר אותך.

כדי שתהיי זכאית לפיצויים עליך להתפטר לשם גידול הילד ולהודיע כי לשם כך התפטרותך .

אין מועד קבוע בחוק על ההודעה למעביד, עליך לעשות כן בתום לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו