מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכתב פיטורים לאחר חופשת לידהטל קולב14/01/2009
שלום , אני עובדתי במקום עבודתי מתאריך 10.05.07 ובתאריך 01.01.08 הודעתי למעסיק שלי שאני בתחילתו של הריון , בתאריך 01.02.08 הרופא הוציא אותי לחופשת שמירת הריון בשל התפתחיות של בדיקות ( הריון תאומים ) הודעתי למעסיק שלי , כיום אני אחרי חופשת לידה , ( 14.01.09 ) ילדתי בתאריך 24.08.08 תאומים אני לא יכולה לחזור לעבודה וכמו כן הגשתי מכתב התפטרות התאריך 28.12.08 בשל נסיבות התינוקות שאני צריכה להשאר לטפלם השאלה שלי היא זו : כמה זמן מיום הגשת מכתב ההתפטרות יש למעסיק שלי לשלם לי פיצויים או להחזיר לי מכתב תשובה.? כי כול הזמן המעסיק מבקש מימני מסמכים של ביטוח לאומי בשל אישור לשמירת הריון אני נותנת לו והוא שוב מבקש , לא מחזיר תשובה . אני חושבת שיש לו כ - 15 יום החזרת תשובה מחכה לתשובה תודה תודה תודה טל קולב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאחר חופשת לידה
עו``ד ליאת שטיין15/01/2009טל שלום,
ומזל טוב (כאמא לתאומים אני מזדהה איתך מאוד...)
על המעסיק חלה חובה לשלם לך פיצויי פיטורים תוך 15 ימים מיום סיום יחסי עובד-מעביד.
בנוסף, משהעברת למעסיק אישורים על שמירת הריון למילויו לצורך הגשתם למוסד לביטוח לאומי, והוא לא ממלא אחר חובתו וממלא אותם, הרי שעלייך להתריע בו במכתב בעניין זה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת קטנה
טל קולב18/01/2009היי, תודה רבה לך יש לי עוד שאלה קטנה אני צריכה לתת הודעה מראש בקשר להתפטרותי ?. ובמקרה שכן אז אפשר באחת השיחות עם הבוס לומר לו בטלפון על כוונותי ? תודה ענקית טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
עו``ד ליאת שטיין19/01/2009טל שלום,
עלייך לתת למעסיק הודעה מראש בת 30 ימים (אלא אם הסכמתם על הארכת תקופה זו בהסכם העבודה ביניכם), ומאוד מומלץ לעגן זאת בכתב.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיצויים ומכתב פיטורים
טל קולב08/02/2009קודם כול אחלה פורם יישר כוח ... בתאריך 24.08.08 ילדתי תאומים , בתאריך 28.12.08 הגשתי לבוסית שלי מכתב פיטורים , למרות שרציתי להגיש לפני אבל היא לא ענתה לטלפונים שלי ולא החזירה לי טלפון עד שלא הזדהיתי בטלפון . בכול אופן המכתב הוגש לה בתאריך הנ"ל. בתאריך 20.01.09 נשלח לי הביתה ע"י מכתב מעורך דין : שחסרים כמה מסמכים של ביטוח לאומי בקשר לשמירת הריון , יש לציין שאת המסמכים הללו נתתי לבוסית שלי שלוש פעמיים , למרות זואת פיקססתי לעורכת דין את המסמך שבו ב.לאומי אישר לי היותי בשמירת הריון מיום הפסקת העבודה ועד הלידה. בתאריך 01.02.09 לאחר שכמה פעמיים התקשרתי לעורך דין לשאול בקשר להמשך טיפול - לא היה מענה חזרה , עד לתאריך זה שהתקשר בתענה שלא קיבל כלום , בתאריך 02.02.09 פיקססתי לו שוב את המסמכים בנוסף למכתב שבו רשום שאני מתריעה על זה שעבר כבר חודש וחצי לבירור הנושא , היום התאריך 08.02.09 אני כבר כמה ימים משאירה הודעות אצל הפקידה כדי לוודאות את קבלת הפקס ואת המשך הטיפול ואין מענה , גם כשאני מתקשרת לבוסית שלי היא אומרת שהטיפול כבר לא שייך אליה ומנתקת את הטלפון . יש לציין שהבוסית מתנהגת כך בגלל שאני לא חזרתי לעבודה . הייתי רוצה לדעת בבקשה מה זכויותי ? המון תודות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עו``ד ליאת שטיין09/02/2009טל שלום,
נראה כי המעסיקה יצאה נגדך במלחמת התשה...
בנסיבות אלה, ולאור העובדה כי מן העבר השני ניצב עו"ד, הייתי ממליצה גם לך להעזר בשרותי עו"ד על מנת לאזן את יחסי הכוחות.
נהיר כי זכויותייך לא נפגעות כהוא זה, ואל תתני לניסיונות המעסיקה לפגוע בביטחונך.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוק
טל קולב11/02/2009ליאת שלום , השאלה שלי היא זו: * האם מותר לבוסית שלי לפי חוק לעשות זאת? * האם לעורכת דין יש אפשרות למשוך את הזמן ..? * במקרה שהעניין לא יסתיים האם אני יכולה לפנות אליך שתיצגי אותי ? תודה רבה רבה טל קולב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עו``ד ליאת שטיין12/02/2009טל שלום,
למרבה הצער מעסיקים פעמים רבות פועלים בניגוד לחוק, ולצורך הזה בדיוק קמו בתי הדין לעבודה...
למעסיקה ו/או לבא כוחה יש אפשרות למשוך זמן ככל שאת משחקת לידיהם. ביום שתחליטי שאת מתחילה לפעול כנגדם, הרי שזמנם יתקצר מטבע הדברים.
ולשאלתך האחרונה - את בהחלט רשאית לפנות אליי לייצוג כשתחפצי.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)