מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוע בתמ"תאסנת14/01/2009
שלום, אני בשבוע ה12 להריוני,לפני כשבועיים וחצי הודיע לי המעסיק שבכוונתו לפנות למשרד התמ"ת ע"מ לקבל היתר לפיטורי. כמה שאלות 1.השגתי (בשל תפקידי בארגון) פרוטוקול ישיבת הנהלה שיכול לשמש ככלי להגנתי בשימוע, האם אני רשאית להציג אותו בפני הממונה בזמן השימוע? 2.האם יש מקום להיעזר בשירותי עו"ד מלבד לקבלת יעוץ (כיצד להתכונן לשימוע,מה לומר ואיך) , או במילים אחרות - האם יכול עו"ד לנקוט בצעדים מעשיים כלשהם עבורי עד לשימוע ובמהלכו? 3.הבנתי שבמפעל בו אני עובדת זוהי הפעם השלישית שמוגשת בקשה שכזו,האם יש טעם לטעון לסדרתיות באפליה נגד נשים הרות , האם זה יכול לשחק לטובתי ? האם יש משמעות לתוצאות - האם המפעל קיבל את ההיתר או לא ? תודה מראש אסנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליך מול הממונה על עבודת נשים בתמ"ת
עו``ד ליאת שטיין15/01/2009אוסנת שלום,
1. פרוטוקול הישיבה יכול לסייע לך רבות, וככל שהשגת אותו בדרכים חוקיות, הרי שייתכן ויהיה בכוכך להציגו על מנת להוכיח עמדתך.
2. מומלץ ביותר להיעזר בשרותי עו"ד ולפנות לייצוג מלא בהליך זה, מה גם שעו"ד יגיש תגובה מסודרת בכתב לבקשה שהגיש המעסיק.
3. העבר של המעסיק יכול להיות רלונטי (תלוי בנסיבות הבקשות הקודמות ותוצאותיהן), ובהחלט יכול להעיד על שיטתיות וחוסר תום לב.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)