הרעת תנאים, האם יש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרעת תנאים, האם יש?
    מלי
    18/01/2009

שלום רב, ראשית תודה רבה על תשובתך לשאלתי. אני לא יודעת איך לפעול בעבודה כל פעם אומרים לי להגיע בשעה אחרת לעבודה, אומנם המרפאה עובדת לפי שעות הקבלה של הרופאים, אך איך שחזרתי לעבודה אני עובדת פחות שעות כי מתחלקת עם שתי מזכירות נוספות בשעות וגם כל מעסיק נותן לי לסדר תיקים בשבילו או להדפיס מאמרים בטענה שרק אני יכולה לעשות זאת וכמה שפחות נותנים לי לשבת בדלפק ולבצע עבודה של מזכירה, כי במשמרת אחת יש שתי מזכירות לכן אותי שולחים לעבודות סידור,איך ניתן להוכיח שזה הרעת תנאים והאם אני יכולה להיתפטר ולתבוע אותם אחרי התפטרות על פגיעה בתנאים עבודה שלי או איך אני אמורה להגיד להם שיש פגיעה בתנאי עבודה שלי ותפקידי ובשכרי. התחלתי במקום עבודה ב- 16.01.08אני חזרתי לעבודה ב- 04.01.09 ( חופשת לידה היתה 22.09.08 עד 04.01.09 ) בינתיים עובדת לפי מה שנאמר לי ע" מעסיקיי. אודה על תשובה מפורטת. בבקשה עזרה דחופה פשוט עושים עוול בעבודה עם כל הפקויקטיים!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרעת תנאים, האם יש?

הוספת תגובה

• פגיעה בתנאי ההעסקה

עו``ד ליאת שטיין
    18/01/2009

מלי שלום,
    ככל שכיום הינך עובדת פחות שעות, הרי שמדובר בפגיעה בתנאים.
    יחד עם זאת, אינך זקוקה לכך על מנת להתפטר ולקבל את פיצויי פיטורייך - באפשרותך להתפטר לצורך טיפול בילד ולהיות זכאית לאותן הזכויות.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו