חזרה לעבודה לאחר חל"ת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה לאחר חל"ת
    לירון
    21/01/2009

שלום לך, אני עובדת בחברת ביטוח מזה 5 שנים .בספטמבר ילדתי והייתי אמורה לחזור באמצע דצמבר והארכתי את חופשת הלידה עד ל 1.4 יש לציין כי הביאו לי מחליפה לתפקידי אני עובדת כחתמת. לאחר תקופה החלטתי כי אני מעוניינת להקדים את חזרתי ל 1.3 והודעתי על כך למנהלת שלי. הנ"ל לא קיבלה זאת ברוח טובה וציינה בפניי כי הצוות הנוכחי מעדיף את המחליפה שלי ושהיא מעבירה אותי לצוות אחר. אין לי מושג מה יהיה תפקידי בצוות החדש ומה יהיה מקומי פיזי כי אין שם מקום וכנראה יאלתרו משהו חשוב לציין כי אני הולכת להחליף מישהי שיוצאת לחופשת לידה. בעיקרון המחליפה שלי נהייתה קבועה ואני אהפוך למחליפה. האם ההתנהלות הנ"ל תקינה??? אודה לתשובתך ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לעבודה לאחר חל"ת

הוספת תגובה

• שינוי תנאים לאחר חל"ת

עו``ד ליאת שטיין
    21/01/2009

לירון שלום,
    עקרונית חל איסור על המעסיק לפגוע בתנאייך מהלך 60 הימים מיום שובך מהחל"ת.
    יחד עם זאת, ככל שלא מדובר בהרעה מהותית (בעניין זה יש לבחון כל מקרה לגופו, כאשר לרוב המדד הוא פגיעה כספית), הרי שפעמים רבות מתקבלים בהבנה שינויים לא מהותיים עקב אילוצי המעסיק.

בברכה,
    ליאת שטיין,עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להתכתבותינו חזרה לאחר חל"ת

לירון
    21/01/2009

עו"ד ליאת צהריים טובים, תודה רבה על תגובתך המהירה.... אך צר לי לא כל כך הבנתי את תגובתך האם הנ"ל תקין? כי לפי הבירורים שעשיתי הבנתי כי אסור למעסיק לפגוע לי לא בהיקף המשרה, לא בתפקידי ולא במיקום.... אודה לך שוב לתגובתך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עו``ד ליאת שטיין
    24/01/2009

לירון שלום,
    השבתי לך באופן כללי, לאור העובדה כי כל מקרה לגופו, ולא ניתן להשיב על גבי הפורום באופן ספציפי למקרה שלך, הואיל וחסרים פרטים רבים אותם יש לבחון.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו