מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לעבודה לאחר חל"תלירון21/01/2009
שלום לך, אני עובדת בחברת ביטוח מזה 5 שנים .בספטמבר ילדתי והייתי אמורה לחזור באמצע דצמבר והארכתי את חופשת הלידה עד ל 1.4 יש לציין כי הביאו לי מחליפה לתפקידי אני עובדת כחתמת. לאחר תקופה החלטתי כי אני מעוניינת להקדים את חזרתי ל 1.3 והודעתי על כך למנהלת שלי. הנ"ל לא קיבלה זאת ברוח טובה וציינה בפניי כי הצוות הנוכחי מעדיף את המחליפה שלי ושהיא מעבירה אותי לצוות אחר. אין לי מושג מה יהיה תפקידי בצוות החדש ומה יהיה מקומי פיזי כי אין שם מקום וכנראה יאלתרו משהו חשוב לציין כי אני הולכת להחליף מישהי שיוצאת לחופשת לידה. בעיקרון המחליפה שלי נהייתה קבועה ואני אהפוך למחליפה. האם ההתנהלות הנ"ל תקינה??? אודה לתשובתך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי תנאים לאחר חל"ת
עו``ד ליאת שטיין21/01/2009לירון שלום,
עקרונית חל איסור על המעסיק לפגוע בתנאייך מהלך 60 הימים מיום שובך מהחל"ת.
יחד עם זאת, ככל שלא מדובר בהרעה מהותית (בעניין זה יש לבחון כל מקרה לגופו, כאשר לרוב המדד הוא פגיעה כספית), הרי שפעמים רבות מתקבלים בהבנה שינויים לא מהותיים עקב אילוצי המעסיק.
בברכה,
ליאת שטיין,עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להתכתבותינו חזרה לאחר חל"ת
לירון21/01/2009עו"ד ליאת צהריים טובים, תודה רבה על תגובתך המהירה.... אך צר לי לא כל כך הבנתי את תגובתך האם הנ"ל תקין? כי לפי הבירורים שעשיתי הבנתי כי אסור למעסיק לפגוע לי לא בהיקף המשרה, לא בתפקידי ולא במיקום.... אודה לך שוב לתגובתך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עו``ד ליאת שטיין24/01/2009לירון שלום,
השבתי לך באופן כללי, לאור העובדה כי כל מקרה לגופו, ולא ניתן להשיב על גבי הפורום באופן ספציפי למקרה שלך, הואיל וחסרים פרטים רבים אותם יש לבחון.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)