קיצוצים בשעות העבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיצוצים בשעות העבודה
    אלמונית
    22/01/2009

שלום, הנני בשבוע 28, עובדת מזה שנה וחצי במפעל כפקידת קבלה , משרה מלאה, 5 ימים בשבוע. עד לחודש חמישי הייתי עובדת גם שעות נוספות [15-20 שעות] והמשכורת שלי הייתה בסביבות 6000 ש"ח , מאז שהפסקתי לעבוד שעות נוספות המשכורת הממוצעת היא 5000 ש"ח. לפני מספר ימים החליטו כתוצאה מהמשבר הכלכלי לעבור ל-4 ימי עבודה בלבד עד להודעה חדשה. לא רק שהמשכורת שלי נפגעת קשות, אלא גם מה שאקבל בחופשת הלידה. האם זה תקין ? מה ניתן לעשות על מנת לא לצאת נפסדת מכל הכיוונים? אשמח לתשובה מהירה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיצוצים בשעות העבודה

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

חסוי
    24/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת סבלנות :-)

עו``ד ליאת שטיין
    24/01/2009

שלום לך,
    לא קיבלת מענה מיידי לפנייתך לאור העובדה כי מדובר בסוף השבוע, וגם לנו מותר קצת לנוח...

עקרונית, על פי הנתונים שתיארת, הרי שהמעסיק עובר על החוק בהפחתתו ימי עבודה, בכל הנוגע אלייך, שכן הוא יוכל לעשות כן אך ורק באם יינתן לו היתר מפורש מהממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת.
    יחד עם זאת, על מנת שלא לאבד זכותך זו עלייך להביע התנגדותך לכך, ולדרוש את שכרך המלא - מומלץ באמצעות עו"ד.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו