האם מגיעים לי פיצויים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מגיעים לי פיצויים?
    חמדה הדאגנית
    24/01/2009

שלום רב, ילדתי את ביתי ב24-3-08, הייתי בחופשת לידה עד לתאריך 01-08-08, ביולי(חודש לפני חזרתי, הוצע לי תפקיד אחר והסכמתי, בלית ברירה).לאחר מספר חודשים התפטרתי (תאריך מדויק 11-1-09). 1.האם מגיעים לי הפיצויים? 2.האם מגיעים לי ימי החופשה שצברתי? -אציין שעדיין לא סיימתי עבודתי איתם. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מגיעים לי פיצויים?

הוספת תגובה

• תשובה

עו``ד ליאת שטיין
    24/01/2009

חמדה שלום,
    1. לצורך העניין, לפיצויים מכח עילה של התפטרות לצורך טיפול בילד - אינך זכאית.
    יחד עם זאת, באם היתה זו התפטרות עקב הרעת תנאים (יש לבדוק לעומק את נסיבות המקרה הספציפי), ייתכן ותהיי זכאית לפיצויי פיטורים.

2. ימי החופשה שצברת מגיעים לך בכל מקרה, בכפוף לתקופת ההתיישנות.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי דמי הבראה שנתיים?

חמדה הדאגנית
    24/01/2009

תודה על תשובתך המהירה. 1. מה לגבי דמי הבראה שנתיים? 2. אשמח לפרט לך קצת יותר לגבי הרעת תנאי, איזה פרטים את צריכה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

עו``ד ליאת שטיין
    25/01/2009

חמדה שלום,
    האמור לגבי חופשה נכון גם לגבי דמי הבראה.
    לעניין ההרעה בתנאים והאפשרות להתפטר בדין מפוטר - ככל שאת חפצה במידע רחב וספציפי יותר, הרי שאוכל לעשות זאת רק במסגרת פגישת ייעוץ פרטנית, לאור מגבלות הפורום.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו