שאלה נוספת בקשר לפיטורין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת בקשר לפיטורין
    רבקה
    25/01/2009

עו"ד שטיין שוב שלום לך. תודה רבה על תשובתך המהירה. אני מבקשת לשאול עוד שאלה אחת. בשיחה שניהלנו, מעסיקי ואני, הצעתי להתפטר מרצוני לצורך הטיפול בילד כי היה נראה לי שמצוקתו אמיתית ואף שלחתי לו מייל בעניין. לאחר שהסבירו לי שלא אוכל לקבל אבטלה למשך 3 חודשים ביקשתי ממנו שייתן לי מכתב פיטורין כדי שאוכל לחתום ולא איאלץ להגיע למצב כלכלי עגום עד שאמצא שוב עבודה. הוא ביקש שאכתוב מכתב ובו אני מסכימה להתפטר והוא בתמורה יתן לי מכתב פיטורין ואני "אצהיר" שאין לי דרישות ממנו, לא עכשיו ולא בעתיד וכך עשיתי. לאור כל מה שהסברת לי בתשובתך הקודמת, אם לא יסכים להחזיר אותי לעהודב לתקופה האמורה או לחילופין לשלם לי רטרואקטיבית את כל התקופה - האם מכתב ההתפטרות שכתבתי ישמש כנגדי? למרות שב"מסמך ההבנות" ששלחתי לו כתבתי שהוא הודיע לי שלא יוכל להחזיר אותי לעבדוה ואני במחווה של רצון טוב, אם אפשר לקרוא לזה כך, הסכמתי להתפטר. אני מתנצלת על הסירבול ועל השאלות אבל אני במצוקה של ממש. רציתי לסיים יפה את ההתקשרות למרות כל מה שעברתי שם בתקופת ההריון שלי ונראה לי יריתי לעצמי ברגל....אם זה המצב ההיתי רוצה לשקול את צעדיי ולהיעזר בך בייצוג בעניין הזה. תודה רבה. רבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת בקשר לפיטורין

הוספת תגובה

• תשובה

עו``ד ליאת שטיין
    26/01/2009

רבקה שלום,
    השבתי לך על שאלה זו כשנשאלה תחת השרשור המקורי (כנראה בטעות העלת אותה פעמיים).

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו