שלילת פיצויי פיטורין. נא דחוף.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלילת פיצויי פיטורין. נא דחוף.
    אורטל
    25/01/2009

שלום רב, סיימתי את חופשת הלידה ומתחילה עבודה חדשה עם שכר הרבה יותר גבוה ציינתי במכתב ההיפטרות כי לצורך טיפול בילד, אך בפועל לא שווה לי לחזור למקום עבודתי ולשלוח את הילד לגן בשביל השכר שאני מקבלת שם האם יכול לשלול ממני את זכויותיי במידה ויוודע לו זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דרישה להשבת פיצויי פיטורים

עו``ד ליאת שטיין
    26/01/2009

אורטל שלום,
    טרם נבחנה השאלה האם די בשכר גבוהה יותר על מנת להצדיק התפטרות זו, אולם בכל מקרה די בכך שמקום העבודה החדש יהיה קרוב יותר, ו/או שעות עבודה קצרות יותר על מנת להצדיק התפטרות זו.

עקרונית, אם אינך עומדת בתנאים, הרי שלמעסיק יכולה לקום דרישה להשבה.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרישה להשבה.

אורטל
    26/01/2009

ראשית כל, תודה על תשובתך. שנית, האם אינני יכולה לטעון שבשל השכר שאני מרוויחה לא מישתלם לי לשלוח את ילדי לגן ומאחר ומצאתי מקום עבודה שבו אני מרויחה הרבה יותר ממקומי הנוכחי החלטתי שאני כן חוזרת לעבוד? קיים פער עצום בין המשכורות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפטרות לצורך טיפול בילד

עו``ד ליאת שטיין
    27/01/2009

אורטל שלום,
    את יכולה לטעון - השאלה מה בית הדין יחליט.
    מדובר בשאלה פרשנית, שאין לה תשובה חד משמעית.
    בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו