מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספירת ימי הודעה מוקדמת להתפטרותשלי26/01/2009
אני עובדת אצל המעסיק הנוכחי מ-1 ביוני 2008, כלומר כמעט 8 חודשים, מתוכם 14 שבועות של חופשת לידה שמסתיימת השבוע (אני חוזרת לעבודה ב-29 לינואר 2009). אם אודיע על התפטרות כעת, מהי ההודעה המוקדמת שעליי לתת? לפי מה שראיתי בחוק, מדובר ב-11 ימים. השאלה היא אם אלה ימים קלנדריים או ימי עבודה. כמו כן, האם עליי לספור את החודש השמיני לעבודתי גם אם אתפטר לפני סופו (אם אתפטר ב-29 לינואר)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופת ההודעה המוקדמת
עו``ד ליאת שטיין26/01/2009שלי שלום,
תקופת ההודעה המוקדמת משתנה בהתאם להיקף וסוג המשרה.
ככל שמדובר בעבודה יומית ו/או שעתית, הרי שהתקופה במקרה שלך בת 8 ימים. אם עבודה חודשית - 13 ימים.
מדובר בימים קלנדריים (כלומר כולל שישי שבת), והחודש האחרון נחשב גם הוא.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבהירה את שאלתי ( וזה דחוף!)
שלי27/01/2009עבדתי במשרה מלאה במשכורת חודשית. הנה השאלה שלי במדוייק: התחלתי לעבוד ב-1 ביוני 2008, יצאתי לחופשת לידה ב-22 באוקטובר 2008 ואני אמורה לחזור מחופשת הלידה לעבודה ב-29 בינואר (מחרתיים). כמה ימי הודעה מוקדמת עליי לתת אם אתפטר ב-29 בינואר? וכמה ימי הודעה מוקדמת עליי לתת אם אתפטר במהלך פברואר (נניח 3 בפברואר)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)