ספירת ימי הודעה מוקדמת להתפטרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספירת ימי הודעה מוקדמת להתפטרות
    שלי
    26/01/2009

אני עובדת אצל המעסיק הנוכחי מ-1 ביוני 2008, כלומר כמעט 8 חודשים, מתוכם 14 שבועות של חופשת לידה שמסתיימת השבוע (אני חוזרת לעבודה ב-29 לינואר 2009). אם אודיע על התפטרות כעת, מהי ההודעה המוקדמת שעליי לתת? לפי מה שראיתי בחוק, מדובר ב-11 ימים. השאלה היא אם אלה ימים קלנדריים או ימי עבודה. כמו כן, האם עליי לספור את החודש השמיני לעבודתי גם אם אתפטר לפני סופו (אם אתפטר ב-29 לינואר)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תקופת ההודעה המוקדמת

עו``ד ליאת שטיין
    26/01/2009

שלי שלום,
    תקופת ההודעה המוקדמת משתנה בהתאם להיקף וסוג המשרה.
    ככל שמדובר בעבודה יומית ו/או שעתית, הרי שהתקופה במקרה שלך בת 8 ימים. אם עבודה חודשית - 13 ימים.
    מדובר בימים קלנדריים (כלומר כולל שישי שבת), והחודש האחרון נחשב גם הוא.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבהירה את שאלתי ( וזה דחוף!)

שלי
    27/01/2009

עבדתי במשרה מלאה במשכורת חודשית. הנה השאלה שלי במדוייק: התחלתי לעבוד ב-1 ביוני 2008, יצאתי לחופשת לידה ב-22 באוקטובר 2008 ואני אמורה לחזור מחופשת הלידה לעבודה ב-29 בינואר (מחרתיים). כמה ימי הודעה מוקדמת עליי לתת אם אתפטר ב-29 בינואר? וכמה ימי הודעה מוקדמת עליי לתת אם אתפטר במהלך פברואר (נניח 3 בפברואר)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו