התפטרות לאחר חלד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לאחר חלד
    הילה
    26/01/2009

היי אני כרגע בחופשת לידה שעומדת להסתיים בעוד כ6 שבועות אינני מעוניינת לחזור לעבודתי. אני יודעת שעליי להודיע 30 יום מראש. 1. באם ולא הודעתי בזמן האם ניתן להאריך את החופשה על חשבוני ואז זה ייחשב כזמן ההודעה? 2. לפי מיטב הבנתי אם אני מתפטרת לצורך גידול הילדה אני צריכה להתייצב בלשכה ביום הראשון לאחר סיום העבודה, ורק אחרי 90 יום לקבל את התשלום? 3. אם אני מתפטרת לצורך גידול הילדה המעסיק לא אמור לתת לי מכתב פיטורין כאילו הוא פיטר אותי? 4. כמה זמן ניתן לחתום בלשכה? 5. אם שכרי היה בממוצע 5000 ועבדתי מ5.7.06 עד לעוד 6 שבועות כמה אני אמורה לקבל פיצויים? 6. האם זה נכון שאני לא מקבלת את כל הסכום כי חלק מופרש לקרן פנסיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לאחר חלד

הוספת תגובה

• התפטרות

עו``ד ליאת שטיין
    26/01/2009

הילה שלום,
    שאלות רבות לך... אשיב בתמציתיות:
    1. בהסכמת המעסיק בלבד.
    2. נכון, כאשר רק לאחר 90 יום תתחיל להחשב התקופה כמזכה (תסתיים תקופת ההמתנה).
    3. לא, מאחר ומדובר בהתפטרות ולא בפיטורים.
    4. החתימה בלישכה הינה אישית ומושפעת מנתונייך האישיים (גיל, מס' ילדים, האם בן הזוג מובטל, וכדומה) - ניתן לברר זכאות אישית מול המוסד לביטוח לאומי, אפילו טלפונית.
    5. אם מדובר בשכר משתנה (כך משתמע משאלתך), הרי שיש לבצע חישוב ממוצע של 12 החודשים האחרונים, ולהכפיל בתקופת העבודה.
    6. תמיד מחושים הפיצויים על שכר הבסיס בלבד (ולא על הפרשות, נסיעות, שעות נוספות, וכדומה).

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

הילה
    27/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו