מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי תפקיד לאחר חופשת לידהקרן28/01/2009
שלום, ברצוני לשאול מספר שאלות, חזרתי לעבודה אחרי 6 חודשים בבית (חופשת לידה+ חל"ת), במהלך החופשה שלי המחלקה בה עבדתי נסגרה, החזירו אותי רק בגלל שהחוק חייב וכרגע ממציאים לי עבודה רק בכדי להעביר לי את הימים. מצד אחד זה ממש עדיף על לשבת בבית כי ככה הראש פחות פנוי לדאגה של האבטלה שיכולה לבוא בעוד חודש, במהלך התקופה שבה אני פה שזה כבר חודש וחצי מנסים למצוא לי פה תפקיד אחר, התפקידים הפנויים כרגע הם לא ברמת השכר שלי ולא ברמת הידע שלי , הם נמוכים משמעותית, אך אני מודעת לכך שכיום יש בעייה בחוץ ושעדיף לי לחפש עבודה תוך כדי זה שאני ארוויח קצת פחות מהיום מאשר לשבת בבית ולחתום אבטלה ולקבל הרבה פחות. שאלתי היא, אם מוצאים לי תפקיד במהלך שלושת החודשים בהם החברה צריכה לשלם לי שכר כפי שהיה לי לפני הלידה, האם יש להם את האפשרות לפגוע לי בשכר מידית או שהם חייבים עדין לשלם לי את השכר הקודם בתקופה הזאת? ובנוסף רציתי לדעת אם יש משהו שמגן עלי מפני מצב בו בכדי ליצר לי עבודה נותנים לי עבודות "שחורות" שהם ממש לא ברמת התפקיד הקודם שלי? אני עושה את העבודה בהבנה שהצד השני מנסה לעזור לי אבל עם זאת אני מרגישה שאני מאבדת את המעמד שרכשתי לעצמי בשנות עבודתי בחברה, האם ישנה דרך שבה אוכל לטפל בנושא מבלי לקבל מכתב פיטורין והאם החוק עומד מאחורי בנושא זה? תודה מראש על ההתיחסות, הפורום עוזר לי מאוד בימים קשים אלו בהם חזרתי למעגל העבודה בתקופה בה התחום בו אני עובדת נמצא בקיפאון (שוק ההון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות בתום תקופת ההגנה
עו``ד ליאת שטיין31/01/2009קרן שלום,
ראשית אני שמחה לשמוע שהפורום מסייע לך - מושקעים הרבה מאמצים מצדי לצורך כך...
לשאלתך- התקופה בה את מוגנת מפני הרעה ופיטורים הינה 60 ימים בלבד מיום שובך (לאור העובדה שהיית גם בחל"ת).
כל אשר יקרה לאחר מכן אינו מוגן עוד, ואינו רלוונטי להריונך ו/או לידתך, ודינך ככל עובד אחר.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)